Nails


Vad tycker ni?

Bytt, Nytt?...



Hel knasig rubrik!

Hej, igen! <3 I torsdags skulle jag byta Hollister linnet till en mindre storlek men det fanns inte ett enda av linnet kvar så bytte till ett helt annat. Ungefär samma modell men andra färger. Älskar det lika mycket som den andra. :)

sista dagen på året!

Hej alla! :) 2011 är redan förbi! Helt sjukt. Har liksom redan gått en termin med min nya klass och alltihopa. Idag ska jag inte göra så mycket. Målar naglarna men det får ni se sen. Kvällen kommer spenderas med Jesscas familj! :) Ska bli jätte kul. Igår gjorde vi inte så mycket förutom att laga Sushi, det blev jätte bra! Här är bilder på sushin! Kram.


29/12 2011

hej! Vårat nät vill inte funka så jag är inne på mammas dator och jör via 3G. Måste kunna köra från min dator sen...Idag ska vi i alla fall åka till stan och först blir det hollister för att byta linnet och titta på lite andra saker. <sen ska vi till moderna museet med pappas kompis. <ikväll kommer min kusin och hennes föräldra så det blir fullt upp hela dagen. :) Kram.


Nu blir det träning



Just nu

Ska äte lite lunch och sen åker vi till bion! Uppdaterar efter det tror jag :)

mina julklapar 2011


jätte god hollister parfym från Hanna.
Hollister linne från familjen, ska byta storlek bara.
Knyt blus från ZARA, från Ylva, Julia och Jacob. (Snyggare i verkligheten)
Jätte mysig hollistertjocktröja från familjen.

Bok från Hanna.

Skjorta från familjen.
Hanna och Jag får dela på The sims3 Husdjur!

Snygg röd småstickad "kofta" tröja, från Jessica.

Röda strumpbyxor som jag hade på julafton, från familjen.

Kofta som ser mycket bättre ut i verkligheten från familjen.

+ Lite pengar som bidrag till en iPhone som jag försöker få pengar till

Nu ska jag klä på mig för sen blir det bio med Jessica och Hennes brorsa, Alvin och gänget 3. Puss

Julafton 2011


Lite bilder från julafton, Det blev inte så många i år.

dagens


Det här har jag på mig idag! Skjortan är ny. Har varit i forum. Berättar om det sen och senare kommer förhoppningsvis julklapparna! Ville inte fastna bra på bild idag men, men!

Sorry guys!





Älska låten :love:

Ska inte bortförklara mig...Har helt änkelt inte hunnit, orkat eller velat ängna mig åt bloggen dom här dagarna. Har i alla fall haft en underbar jul, som vanligt firat med dom bästa! Ska berätta mer om julen imorgon mm. Ska sova nu. Men känner mig rätt så pigg och har fått något täningsryck och känner att jag vill träna, det hade jag i somras också och det är skitbra. Känns bara som jag har proppat i mig massa julgodis och julmat så ska bli riktigt vältränad nu...Okej, vi får se hur det går men. :) Somsagt så lovar jag att blogga imorgon och visa mina fin, fina presenter! Pussar och Kramar!!

GOD JUL!

Nu är det julafton, kommer förmodligen inte blogga mer idag men vill passa på att önska er alla en riktigt god jul! <3  :) Nu ska vi göra oss fina och sen åker vi till Ylva och firar jul med trevliga personer! Ikväll/natt ska även jag och hanna sjunga på midnattsmässan! Vi hörs Pussar och ha det riktigt bra idag! :)


©

Snart läggdags...

hej! Nu går 23 december mot sitt slut och snart är det julafon! Har slagit in dom sista packeten och har lackat dom nu. Ser på tv och ska snart dra mig till sängs. En tradition är att jag sover hos Hanna natten till julafton och den traditionen vill jag inte bryta! :) Det blir säkert jätte bra jul i år fast vi ska åka till Ylva osv. (hanna och jag gillar traditioner) . Längtar, Längtar, Lägntar!!! :) :) :) Men bye vi hörs imorgon! <3 <3



Bilder från idag inte redigerade!

Juldesign


Fixade em ny design idag! Äntligen säger jag bara! Julig och härlig. Nu ska jag och Hanna göra sill. Sen blir det paketinslagning och lackning. Jätte mysigt. Har tyvärr inte jätte mycket julkänslor för snön smälte bort idag, men, men.

Just nu: ser jag på Narnia. Pussar

dan före doppare dan!

hej! Bloggningen har inte varit på topp. Nu ser jag på tv. Idag är det en fixar dag. Vi ska laga lite mat och slå in paket städa mm. Julstöka helt enkelt! <3  <3 :) Ska fixa en design som kommer in på bloggen idag så den blir lite mer julig. Har i alla fall fixat snö. Vi hörs! Pussar


en gammal skämt bild!

heeelt sjukt!

before i die...

Passar inte med inlägget...

Dålig bloggning..jag vet. Ska gå och lägga mig nu. Har varit en hyfsat bra dag idag förutom lite saker. Imorgon är det skolavslutning och dagen kommer nog spenderas med Jessica. Kan ni fatta att det är 3/2 dagar tills julafton!!! :) Det har gått så sjukt fort och jag kan typ inte fatta det.

Även fast jag vet att han inte läser det här så passar jag på att säga grattis på 22 års dagen jacob!

xoxo ellen


20 När jag var som lyckligast

NU!!!!!! Det är en underbar tid! <3

Det är okej att känna...


Dela vidare! <3 Så himla fin!

Snö!


Så här ser det ut när man tittar ut! Inte helt fel. Hoppas att det kommer lite mer. Snöar lite just nu faktiskt! :) Vet att jag bara kommer klaga på snön sen men vem vill inte ha snö till jul?! Börjar defenitivt äntligen få lite julkänslor av snön.

Just nu: Lyssnar på musik och kolla facebook. Jessica kommer snart och då blir det skolan. Har läxförhör i matte :( sista läx grejen innan lovet. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Ska försöka bli riktigt bra på att blogga nu. Säg till om du vill att vi ska följa varandra via bloglovin! Kram! <3 <3 :)

dagens klädval


Har nästan inget att sätta på mig nu för tiden så hoppas på fina kläder i julklapp. Såhär ser jag i alla fall ut idag. Puss

19 En bild på en underbar tid i mitt liv


Från LINN

Just nu är en underbar tid! :)

Skonamig.se


Hej! Är med och tävlar på tinkerbellas super bra och super söta blogg klicka här, om att vinna ett par valfria skor från skonamig.se klicka här. De har supersöta skor och jag hoppas jätte mycket att jag vinner de här snygga skorna! :) Kramar.

18 Det finaste jag vet

Det finaste jag vet är, svårt men typ kärlek. Kärleken till mina vänner och familjen är så fin. Har det liksom alltid bra med dom. Sen så är kärleken mellan två människor bland det finaste som finns. Ibland är jag nog lite förälskad i tanken på kärlek...
Tumblr_lu5indzuo81r4nudpo1_400_large
(finns många andra fina saker)

17 Mina husdjur


Inte så bra bilder...

Det snöar!


Hej! Det snöar! Äntligen! hoppas det håller i sig! Idag har jag och mamma haft en heldag i stan och jag är helt slut. Har ont i huvudet men det hindrar inte mig. Igår bakade jag och mamma chokladkola och idag slog jag in dom i celofan. Det var jätte jobbigt. Ni ser dom på bilden. I bakrunden är vårat snygga papparkakshus. Det är jätte snyggt, visar er senare/ typ imorgon kanske...Lovar inget. Vi hörs! Kramisar!

Mot stan!


16 dec 2011

Hej! Har haft en toppen dag! Börjar med att jag gick till skolsyster för att få hjälp med min stämplade nagel som var lös och hon klippte bort nästan hela så nu skaver det inte längre. Sen så hade jag roliga lektioner och vi fick julmust till maten. På matten fick vi pepparkakor och massa julmust. Vi hade ingen musik och slutade en timme tidigare. Efter det åkte jag, Jessica, Alice, Linn och Emelie till forum och hade det mys, handlade julklappar och fikade mm. PÖSS


16 Min älskling & jag

Min älskling och jag?!....Får väl säga att Jessica är min älskling och allra bäta kompis! Kram


15 Mina julklappar till familjen

Om jag ska vara ärlig så har jag inte börjat handla julkappar än...hehe. Kan inte fatta att det är julafton nästa vecka! :) Det har gått så fort. Men ifaljag hade handlat så skulle jag inte skriva det här liksom....Ni fattar! Kram :)


Lucia 2011!


här kommer en video från lucia igår. Vet att pappa inte filmade så bra men ändå! Bara lite små klipp! Godnatt <3 :)

14 Varför jag gör detta

Ett kort enkelt svar! Så att jag har något att blogga om. Har inte så mycket fantasi men det kommer nog snart! <3 Nu blir dt plugg. Tio dagar till julafton!!! <3 <3 <3 Kramis!


Lucia

Hej! Idag är det ju lucia som jag tror att alla vet. Blir ett snabbt inlägg för ska fixa mig inför luciatåget. Om typ 50 minuter ska vi åka. Jag älskar faktiskt lucia. Ska bli jätte kul. Bilder kommer nog imorgon. Har haft en vanlig dag förutom luciatåget i skolan. Det var väl fint?!...Men vi hörs! Kramar! <3 <3


13 Vad jag älskar mest i hela världen

Det här var inte lätt?! Jag älskar mina kompisar, familjen såklart. Jag älskar att spela fotboll. Jag älskar julen och julafton. Jag älskar min födelsedag...hehe. Altså jag älskar många, många saker. <3 :) Tråkigt svar kanske, men ändå! det enda jag kom på!


visst e dom fina?!

clown skola


Inte snygg

hej! Har haft en rolig och bra dag idag. Vi hade clown skola. Det var jätte kul tyckte jag. Orkar inte förklara allt men man skulle spela upp olika känslor för klassen. Det var kul och asgarvade när dom andra gjorde sina känslor. Just nu ser jag och Hanna på i taket lyser stjärnorna. Riktigt bra film som jag har sett många gånger. :) Ikväll blir det genrep inför lucia. Har typ inga läxor! Pussar! :)

12 Mina bästa vänner


Har ju redan skrivit om mina bästa vänner. Här är dom. Umgås inte jätte mycket med alla men träffar de flesta i skolan. Min allra bästa vän som ni säkert vet, Jessica! Vi har alltid så kul tillsammans.Wilma S och Emelie har jag också kännt jätte länge. Wilma N har jg kännt i tyå 2 år? men det är i alla fall en av mina absolut bästa vänner. Saknar henne såååå. Det är mina närmaste och allra bästa vänner. Men på bilderna är det många fina vänner! <3 :) Kramar

11 Min bästa julafton

Min bästa julafton...Mina bästa julaftonar (kan man säga så?). Jag har ingen bästa julaton. Alla är exakt lika bra oh det är alltid lika mysigt och roligt. Älskar mina kusiner och min faster, familjen, maten, paketen och allt som gör julen så himla bra! :) Som sagt så blir det lite annorlunda firande i år med lite andra personer men det kommer bli jätte kul och mysigt i alla fall! :) Kramar ;)


www.weheartit.com

idol!


hej! Amanda vann! Helt rätt tycker jag! Tänk att det har gått 8 säsonger. På något sett har idol gett mig så mycket minnen. Lite tråkigt att det kanske är sista säsongen. Den bästa idol vinnren är Agnes tycker jag. Hon är så himla bra och är ju den enda idol vinnarern som har slagt igenom utomlands. Den här låten ger så mycket minnen! Älskar den! Kram

10 Bästa tv-programmet


Oj...Svårt! Jag gillar att titta på tv. Det finns jätte, jätte många bra program. Jag älskar ju massa serier som går, familje fredagsprogram. Så mycket bättre, Idol och let´s dance är också sånna favoriter som kan vara mysigt att de på kvällarna, men en absoluta favotit är ju Svenska hollywoodfruar! Älskar det! några favoriter somjag alltid kan titta på är top model, vänner, prodject runway osv. Men somsagt gillar jag massa olika saker! Kram

vem vinner?...



Vem vinner nu då?...Själv tycker jag att Amanda ska vinna. Hejade ju på moa men hom åkte ju. Amanda är en cool tjej som gör sin egen grej! Dessutom är det nästan bara killar som har vunnit. Kom igen nu Amanda!....Kram

we have fun together...



Vem tycker inte att instagram är undrebart? Jag älskar det verkligen! Tyvärr har jag ingen iphone...Men tur att man kan sno folks och ladda upp bilder på deras konton...mihihi!

9 Min skolgång



Min skolgång har alltid varit bra. Jag har alltid trivts och har alltid haft det kul, men det är inget att gämföra med att gå i sjuan! Jag har det så himla kul varje dag och jag älskar min klass som hela tiden får mig att skratta. Har fått så många nya vänner. Såklart så har jag ju kännt Jessica hela min skolgång och hon har gjort den fantastisk!

Som sagt. Älskar vännerna som gör att det är kul att vakna upp och gå till skolan. Eller okej...så tänker jag inte men jag tänker i alla fall att det blir roligare med vännerna...Mycket roligare!! :) <3 Kram

8 Innehållet i min väska



weheartit.com

änkte göra en bild men tyvärr hinner jag inte för det är ju lucia grejsen ikväll och jag måste plugga men så kör vi.

1. Datorn
2. Mobil
3. Nycklar
4. läxböcker

Okej...Det var väl inte så mycket men det är ju skolväskan. Om jag ska någonannan stans så blir det ju många fler saker! Kram och Puss.

hello!

Ska snart vara hos Jessica och sen blir det skolan som vanligt! :) Ikväll ska vi gå luciatåg för en grupp utvecklinstörda med kören. Det är ju bra att öva någon gång innan tisadag så det ska bli kul. Kan faktiskt inte fatta att det snart är jul. Hr likosm inte riktigt fått julkänslor än...men vi hoppas på snön! <3 Hörs sen!


fick en kommentar så nu kör vi! ;)

Gör som Wilma sa! Gör de som jag har missat i ett inlägg och sen kör jag varje dag. som en julkalender! ;)

1. Innan jag går och lägger mig.

Vad finns det att säga? Tittar på tv, fixar mig borstar tänderna osv. Tittar alltid lite för länge på Tv innan jag somnar. Inte bra och det borde jag ändra på. Sen så tar datan stor del av min tid på kvällen. Det var väl det.


2. Min drömjul.

Min drömjul är en vanlig jul. En vit jul med snö och man firar med mina kusiner, farmor, faster och familjen. Det ska vara en vanlig jul och det ska inte vara ett stort kalas med massa människor som man inte riktigt är bekväm att vara med. Det är min drömjul tror jag...Men kanske har jag en annan drömju om några år?


3. Min önskelista till julafton.




4. Hur jag firar jul.

Jag firar som min drömjul är. Enkelt med mina favoritpersoner. Men i år blir det inte som vanligt för vi ska istället fira i min fasters nya hus. Det kommer säkert bli väldigt mysigt med samma personer. Men det kommer inte kännas likadant.


5. Hur jag firar nyår.

Vi har inte några traditioner på nyår. Min första 6 eller 7 åren i mitt liv hade vi en väldigt mysig tradition. Vi åkte upp till fjällen med våra kompisar och firade med dom. Det var jätte mysigt. Nu gör vi lite olika saker. Förra året åt vi på restaurang och hade det trevligt!


6. Vad kärlek är för mig.




Vart ska jag börja?...Familjen, Kompisar, Pojkvänn, Husdjur, Musik, Filmer...Kärlek är många saker. Det kan vara allt från Kärlek till en låt eller film, jag har flera låtar och filmer som jag älskar, till att älska en annan människa. Syskonkärlek är härligt...Kärlek är fint. Kärlek är pirrigt och härligt. Kärlek är helt enkelt en av de finast sakerna som finns. Såklart älskar jag familjen, mina kompisar och min katt.


7. tips på julpynt.

Julpynt...Vad svårt! Men jag kan säga att jag vill inte ha för mycket. Det ska vara klassiskt och inte för mycket. Jag gillar inte ljusslingor med olika färjer utan klassiskt som sagt. Ljusslingor i trädgården, adventsljusstkar och stjärnor i fönstrerna. En vanlig julgran med röda kulor mm.

Har skrivt på det här länge nu så hoppas ni är nöjda så börjar jag på riktigt imorgon! Godnatt och puss.! <3



Love this picture


Glöm inte att att kommentera inlägget här nedanför! Kram

Okej...Vad säger ni?

Okej..Vet att jag nu är efter men vad säger ni ska jag köra på den här listan från och med imorgon? Snälla kommentera nu!!! Puss

1 Innan jag går och lägger mig
2 Min drömjul
3 Min önskelista till julafton
4 Hur jag firar jul
5 Hur jag firar nyår
6 Vad kärlek är för mig
7 Tips på julpynt
8 Innehållet i min väska
9 Min skolgång
10 Bästa tv-programmet
11 Min bästa julafton
12 Mina bästa vänner
13 Vad jag älskar mest i hela världen
14 Varför jag gör detta
15 Mina julklappar till familjen
16 Min älskling & jag
17 Mina husdjur
18 Det finaste jag vet
19 En bild på en underbar tid i mitt liv
20 När jag var som lyckligast
21 Min uppväxt
22 En artist jag ofta lyssnar på när jag är deppmode.
23 Min julgran
24 Bästa Julklappen



when it's cold outside....


Hej! Bloggade inte igår med hade riktigt kul! Jag och jessica gick hem till alice och vi körde rock band och hade jätte kul. Som vanligt har jag bildbrist men det ska vi ändra på kanske inte bloggar så mycket på några dagar men titta in föt ska försöka! Kram! <3

@ jessica!

hi! nu e jag hos jessica! Vi gör, hon gör smothie åt oss! Skolan var som vanligt idag. På hemkunskapen gjorde vi pepparkakor och mina och jessicas blev bäst! förutom kristyren/glasyren som blev lite konstig tycker jag. Sen blir det kör. har inte några läxor förutom spanska så det är skönt. <3 :) ;) Men nu ska jag vara social! Kramis.

Usch.......

2:a advetnt.

Hej! Har inte orkat blogga idag men har haft en riktig slappar dag förutom träningen men det var riktigt kul! Har inte gjort något vettigt på hela helgen så ska bli kul att träffa alla imorgon igen! Målade precis naglarna...F*n råkade precis kleta ut lite...Intressant eller hur?...Men hoppas ni har haft en bra 2:a advent! pussar och kramar! <3


...jag behöver väl inte ens skriva något...


fiiint!


Everybody want's Happiness, nobody want's Pain, But you can't get Sunshine without a little Rain
(från Amandas blogg klicka här).

love it...


weheartit.com


tredje december tvåtusenelva

Tjenare! Vaknade runt tio. Ovanligt för att var mig ;) :P Gör inget speciellt men vi får se hur det blir sen. Har försökt spela en speciell låt på piano men det är jätte svårt. Inte bra ;) Ska nog ringa Jessica och se vad hon gör ikväll. Annars blir jag typ helt ensam sen men det löser vi! <3 :D :D :D


People are like puzzle pieces, there are always two that fit together.



weheratit.com

1 december!


Hej! Kom hem för en liten stund sen! Hade afternoon tea med klassen och vi bakade scones! Såklart blir man helt mjölig i anskiktet på grund av Filip och Jessica! :) :P Första december idag! Julkalendern såg jag som vanligt imorse. Det är ett måste...tradision liksom! Senare blir det fotboll kramar