Tja! :P

Hej! Nu sitter jag i sängen och har absolut inget att göra. Eller jo jag måste öva lite mer på engelskan. Det är 1 April imorgon. Guud jag är inte bra på att luras men något ska jag väl kunna komma på. Fast jag kommer nog inte kunna lura er här på bloggen i alla fall. Fas man vet ju inte :O Ser också på lyxfällan men det är as tråkigt. Ska nog läsa lite bloggar nu också. Puss


En vanlig dag

Hej! Nu ser jag på projekt runway. Snart blir det till flöjten. Känns bra att jag slapp vara hemma hela dagen. Ikväll blir det plugg för jag har inte övat någon engelska alls. :O inte bra. Jag har inte riktigt blogglust nu. Känner bara att jag vill få till någon bra design och så...Jag vet inte riktigt. Men nu ska jag fortsätta se.


England dag fem

Okej... Jag vet att det var längesen jag la in bilder från england så jag ska lägga in dom sista nu.


Först gick vi runt lite i stan och hittade en liten Svensk butik! KUL! Sen tog vi en fika med en mycket god tårta!



påväg hem igen i taxin efter att vi hade varit på harrods. Det var kul att titta på alla fina saker!

Vi tog visst inte så många kort den dagen men den sista dagen kommer lite senare! Kram!

Asså jag orkar inte mer...

Hej! Gissa vad...Jo jag måste vara hemma idag också. Pappa tyckte det var bäst för jag är inte helt frisk. Ja, ja. Det var jätte kul på fotbollsmatchen igår! så coolt att sitta där och se dom spela. Fast jag hade inte så mycket av min röst så jag kunde inte sitta och heja så mycket. Men det var kul. Jag vet inte om ni är så fotbollintresserade men ändå! Kram


heej

nu har jag fixat mig lite. Ska faktiskt bli skönt att också få komma ut lite sen. har inte varit ute på några dagar nu. Det ända jag funderar på är hur kallt det kommer att vara. Jag får sätta på mig riktigt ordentligt. Ett minus är att det snöar just nu. Det ska ju bli vår! Det är ju snart April. Ja,ja halv 6 kommer Martina och hennes pappa och hämtar upp mig. Vi hörs nog innan dess. Det är ju ett tag kvar. Kram!




Sjuk

ååååå....Hostan vill inte försvinna :( Imorse fick jag värsta host attacken. Ska tyvärr inte gå till skolan idag heller. Det är ju bättre att vila upp sig helt fast jag börjar tröttna på att sitta här nu. Och dessutom så funkar inte alla kanaler på tvn nu?! Det är bara 1an och 2an som funkar. :( Det här har inte jag berättat men ikväll ska jag och fotbollslaget på em kval matchen Sverige-Moldavien! Ska bli kul men det som är dåligt är att det inte fanns biljetter till alla så Jessica får inte följa med :(  Men nu ska jag försöka få igång TVn. Puss


Nytt

blev helt trött på det andra och jag orkade inte göra något peciellt så det fick bli såhär


Ny bakgrunds bild!


ingen skola


Min dag får väl spenderas hemma framför datan eller nåt? :(

Mästarnas mästare

heej! om en halv timme blir det mästarnas mästare. Det är ju så tråkigt att solsidan är slut men kul att i alla fall mäsatarnas mästare kommer tycker jag! Jag ska också göra en smoothie om jag får och orkar.




Atmos fear

heej! Nu ser jag på tv och gör inget speciellt. Jag tittade run lite och såg en jätte läskig sak. Titta vad som ska komma på Liseberg. ett frittfall som är 146 meter högt och som åker i 110 km/h. Jag skule aldrig våga åka....Skulle du?










Beautiful


39.3° feber :(

Hej! Nu har jag vaknat och ska precis ta ett bad. Känner mig så ofräsh. Igår ca halv fem hade jag 39.3° feber. Det var inte kul utan jätte jobbigt. Men jag tog en alvedon så febern gick ner och jag fick i mig lite mat i alla fall. Idag blir det hemma igen. Jag som hade hoppats på att kunna gymma med pappa men så blev det icke. Jag tror inte att jag har feber idag... inte hör i alla fall.
Ni har väl inte glömt att ställa om klockan?? jag hade gömt bort det ända tills nu. Fast klockan på datan ställer om sig aoutomatiskt.




Bild från i torsdags

Glöm inte...

att släcka lampora ikväll mellan 20.30 och 21.30.

BLÄÄÄ

Vill inte vara sjuk...... :(

Hostar jätte mycket

hej! Nu sitter jag i soffan och gör ingenting. Jag hostar skit mycket. Vaknade också jätte tidigt klockan halv 7. Brukar inte göra det. dricker också lite varm chocklad men känner typ inte smaken. Tyvärr så tror jag inte att jag orkar tränna även fast jag vill. Men nu ska jag nog bara kolla lite bloggar.




Sjuk :(

hej! Nu sitter jag i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Jessica, Wilma och Emelie var här idag och vi bakade kladdkaka. Fast nu är jag typ helt slut och sjuk. Hoppas att jag kan spela fotboll imorgon. Idag är det let´s dance final och det ska väl bli kul och jag hejar på Jessica Andersson. Idag hade vi erth hour på skolan så vi fick släcka i en timme och så fick vi kall mat. Det hade varit bra med varm mat eftersom att det är så kallt ute idag. Men nu ska jag gå.

Tänkte ochså bara fråga vad ni tycker om min desig? själv vet jag inte riktigt.


Statistiken går upp och ner

måste helt ärligt säga att jag inte har någon bra statistik.


Skype

Hej! nu har jag och pappa kommit hem. Vi hadlade också mat men vi hade ingen aning om vad vi skulle laga så det fick bli tacos....igen. Nu har jag precis uppdaterat skype och ska nu göra engelskan. Pussar


Torsdag och ingen musik

Hej! Nu sitter jag i skolan i klassrummet. Vi har rean slutat för det var ingen musik idag men jag har ju gitarr idag och det blir så stressigt om jag skulle gå hem och sen gå tillbaka så jag tyckte att det var bättre att stanna kvar. Idag har det varit som vanligt. Jag längtar tills imorgon eftersom att det är fredag! Men nu ska läsa lite bloggar så vi syns sen! xoxo


Fullspäckad dag

Hej! Nu ser jag och mamma på sveriges mästerkock. Idag har vi simmat med klassen och sen gick jag och Jessica till pappas jobb och sen till forum. Skriver mer imorgon! Puss, puss och godnatt.


Inte bloggat på ett tag

Hej! Nu är jag tillbaka! Jag vet att jag inte har blogat på ett tag men jag har inte haft lust. Har varit på fotbollen och har precis ätit. Nu måste jag göra SO läxan och ska också hinna med lite spanska och flöjt och Gitarr. Imorgon ska vi simma med skolan och det ska väl bli sådär men det som är bra är att jag och Jessica ska till pappas jobb efter det men först så ska jag ringa henne. Vi får se om jag skriver mer sen.                       
(Systemkameran har fått något fel så det blir Photo booth bilder ett tag nu)
Bye


På väg hem från Ikea

Hej! Det blev lite ändrade planer så vi åkte till ikea istället. Nu är vi påväg hem. Jag lägger in några få bilder som jag tog med pappas mobil hejdå! Det gick typ inte att ladda upp någon bild så det bleke ingen

Godmorgon

Hej! Nu sitter jag i soffan och bloggar från pappas nya iPhone. Idag ska jag träna åka till forum och göra svenskaläxan. Har inte så mycket mer att säga. Hörs sen!

Fotboll

Hej! NU har jag kommit hem från en jätte rolig träningsmatch mot 97 orna! det gick jätte bra för oss även fast dom redan har spelat 11-manna i ett helt år. Nu ser jag på någon fotbollsmatch på tv och ska alldeles strax bada. Vi hörs mer sen! xoxo

Red


let´s dance

Hej! nu ska jag se på let´s dance. Idag hade vi matte prov och det gick rätt bra men hade ett fel och ett slarv fel. Jessica var också sjuk idag :(. Visste ni att igår kom pappa hem med en i phone 4.... som han fick gratis från jobbet. jag är såå avundsjuk. nu ska jag gå.


Wilma

Hej! Nu sitter jag i soffan och ser på how i met you´r mother. För ett tag sen gick wilma. Wi hade det bra och bakade chokladbollar! puss






Titta på den här!


Gitarrr?! :(

Hej! Nu har jag precis kommit hem. Idag var vi först på skolbio och sen hade vi någon slags verkstad där vi gjorde böcker. Sen fick jag jätte brottom när vi åkte hem för att jag skulle ju till gitarren och sen när jag kom dit så var det ingen gitarr och så hade vi stressat i onödan. Snart kommer jessica och jag tror att vi ska öva lite matte. xoxo


Top model

Hej! Nu ser jag på top model som vanligt. Idag var det en vanlig dag i skolan. Imorgon ska vi på bio och så ska vi typ ha någon verkstad efteråt så det blir matsäck så bra att slippa äta den äckliga skolmaten. Hejdå!

Bild på Laura ur säsongen! Jätte fin bild! :)


Heej!

Jag ska göra läxor nu men jag tänkte bara länka söta Karin! så klick på bilden!


Sovmorgon

Hej! Nu har jag fixat mig klart och ser på vakna med the voice. 20 över åtta ska jag till Jessica eller så kommer hon hit jag vet inte riktigt. Idag är det ingen speciell dag men ikväll är det fotboll.:) Kram!



Skolan

Heej! nu sitter jag kvar i skolan och väntar på Jessica som har tyska. Idag hade vi pi dagen och räknade typ matte hela dagen. Fast i slutet fick vi fruksallad och sen så fick vi sluta två istället för tio i tre. Nu ska jag läsa lite andra bloggar. Puss


Home

tjenixen! Nu är jag hemma från fotbollen. Det gick inte lika bra idag men jag är nöjd iallafall. Fast vi mötte typ ett akademilag eller nåt som hade två lag från samma lag precis som vi och vi mötte båda deras lag och förlorade båda. Men jag är glad ändå! :D Snart kommer Jessica tror jag. Hörs sen.


Vill ha......


Melodifestivalen

Heej! Nu har jag vaknat. Det var jätte kul att spela igår och vi kom tvåa i gruppen och kom vidare till slutspel men jag tror att vi kommer att få det tufft idag. Jag gjorde ett mål också! :D Igår när jag kom hem så såg jag på melodifestivalen. Och jag tyckte att Eric var den som skulle vinna och det gjorde han!! Jag tyckte inte ens att Danny var särskillt bra.

 


Ska åka halv 12

Hej! Nu har jag satt på mig fotbollskläderna och ska snart äta lunch. Halv 12 ska jag till Jessica och sen så åker vi. Nu ska jag snart äta lunch. Ni får se min nya match tröja senare....eller kommer typ hem halv 8 så kanske imorgon. Kram.


Fotboll

Hej! Nu har jag vaknat och ska snart äta frukost. Klockan tolv ska vi samlas och spela fotbollscup :D Vi har anmält två lag från vårat lag och vårat lag fick sovmorgon! :thumbup: Vi ska också få nya match ttröjor och det ska bli kul! Jag får bara hoppas på att jag får 11 eller 19 som nummer. Men nu ska jag gå.


Kex Chocklad :D

Hejsan! Nu ska jag snart äta middag. det blir räkor! Idag så hade vi matte på tid igen och jag karade 101 tal på 2 min och 40 sek! Så jag fick en kex choklad :D Jag är den tredje som fick det så jag är suoer nöjd :) Puss



WilmaoJessica!

Heej! Idag var jag med Wilma o Jessica! Jätte kul! Nu ska jag och Jessica till forum PUSS


PhOto BoOtH








Ny mössa från fjällen.


That Should Be Me



Nu ska jag äta. Sen blir det läxor. Bloggar mer sen :)

Läxor?!. :(

Hej! nu har jag precis ätit. Idag var jag med emelie wilma och jessica! Vi tog en massa bilder och så men dom kommer kanske i helgen eller nåt när jag har tid! Nu ska jag göra läxor. Idag hade vi prov på kartan och det känndes väldigt bra! Vet ni föresten att det bara är en månad kvar exakt tills Hanna kommer hem! <3 Men nu ska jag dra! :thumbup:


Älskar bilden!

Hej!

Ok! Jag vet att jag inte har bloggat så mycket. :P  Jag ska någon dg lägga in lite mer engladsbiler. Men jag har haft rätt mycket att göra och har inte vetat vad jag ska blogga om. Bye :D

Smileys! :O

Nu har jag också smileys! :) :thumbup: :P

en fråga Tycker ni att jag ska har gula eller gråa smileys??




Hej!

hej! Nu har jag gjort en video med mina newbodykläder som äntligen har kommit! Men ni får gå in på min och jessicas blogg för att se den! Klicka här. Nu ska jag gå ner lite och göra lite spanska. Imorgon är det skola som vanligt men det kommer att kännas lite konstigt för jag har ju bara varit i skolan en dag på tre veckor. Men nu kommer jag att gå och räkna ner dagarna tills hanna kommer hem och då är det ju vår! Guud vad jag längtar tills dess! Sees


Svar på kommentar.


TRÄNA

Hej! Nu har jag satt på mig träningskläder och snart ska mamma och jag åka och träna på friskis. Ska bli kul och jag kan ju hoppas på att min faster och kusin också är där och tränar men det vet jag inte. Puss


Love Generation

Hej! Nu har jag sett på melodifestivalen! Det gick inte så bra för dom jag hejade på...eller jag tyckte att Love generation som ialla fall klarade den första duellen skulle gå vidare. Jag tycker också att Linda Pritchard skulle gå vidare. Men, men det är i alla fall många andra bra med i finalen. Men ha det bra!


Melodifestivalen

Hej! Nu sitter jag i min säng och läser lite bloggar. Nyss var jag och pappa i Forum och tittade lite. Och jag köpte bara en liten sak och det var melodifestivalen skivan. Jag brukar inte köpa skivor längre men jag köper alltid melodifestivalen för det har jag gjort varje år och det är så kul tycker jag! Så nu sitter jag och lyssnar lite och ska snart gå ner och göra lite läxor. Men en bra ska som har hänt är att vi har sålt New body kläder med fotbollslaget och nu har kläderna kommit så pappa och jag ska hämta våra imorgon! ska bli kul! Så någon gång får ni se vad jag köpte! Puss


Lördag

Hej! nu har jag precis vaknat och ligger i sängen. ska snart gå upp och äta frukost. sen ska jag fråga mamma om vi kan åka till forum. Men såg ni på let´s dance igår? Jag tyckte att det var kul när dom dansade dom danserna som var andra danser än just dom klassiska eller vad man ska säga.
Jag tycker att Jessicas Bollywood dans var bra!

Jag tycker också att Alexander var bra!


England dag fyra

Ok. här kommer bilder från den fjärde dagen!

Vi började med att tidigt gå på madame tussaud´s för att slippa köerna! Här står vi med Daniel Radcliffe
(Harry Potter)

Zac efron! Okej hann var inte så bra gjord...Han ser lite konstig ut

Miley Cyrus

Pappa och Nicole Kidman

Johnny Depp och mamma!

David och Victoria Beckham

Angelina Jolie och Brad Pitt

Pappa och Julia Roberts

Robert Pattinson

Hanna och Will Smith

Jag och Cristina Agulera

Pappa fotade oss medans en fotograf gjorde det också!

Gosiga Shreck!

Waney Rooney (stavning)

Mohammed Ali

Einstein!!

Michael Jacson!

Brittney Spears!

beyoncé!

På Obamas kontor!

Satte oss på en bänk när vi var påväg till London eye

Big ben!

London eye

En bild från london eye! (när vi var där uppe)

I själva "bubblan" där man åker


Ja! Det var en jätte kul dag! Särskillt Madame Tussaud´s!

Justin Bieber


Ja...Nu har även jag börjat lyssna på Justin. Jag vet...lite Väldigt efter men ändå. Jag har inte tyckt att han har varit så bra och alla har typ älskat honom men det är särskillt en låt som jag tycker är bra och det är den här! Puss på er.

England dag tre

Hej! Nu lägger jag in bilder från den tredje dagen! Den var i London

På Oxford street för lite shopping

På stan

Vi tog lunch på ett ställe


Vid Picadilly Circus


Nån slags staty

Let´s dance

Hej! nu har jag precis sett på let´s dance på tv4 play eftersom att jag missade det när jag var borta. Jag känner mig fortfarande inte riktigt frisk jag har mest ont i halsen men det är så jobbigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag men blev lite sugen på att gå ut och fota lite om jag orkar. Just nu ser jag på top model. Senare kommer bilder från england och jag kanske lägger in bilder från två dagar eftersom att jag inte gjorde någon igår.


Dagens fråga


Mitt svar: Jag tror att jag hejar på Eric Saade men jag tyckte också att Love generation som gick till andra chansen var bra så jag hoppas på att dom går till final. Jag tycker också att Linda Bengtzing är rätt så bra.
Kommentera nu vad ni tycker! Alla kommenterar!

Smothie

Nu dricker jag en jätte god smothie! och så måste jag ta halstabletter för min onda hals.


Skulle blogga förut...

Skulle blogga förut...men då såg det bara ut så här


Men ska slänga in ett inlägg snart

Ny kategori!

Ja...ni ser nog vad den nya kategorin e så bye


Har skrivit i min o jessicas blogg

Heej! Nu sitter jag i soffan och vaknade typ halv tio. Jag har precis skirvit lite i min och Jessicas blogg! Klicka här för att komma till den. Nu ska jag gå och göra frukost. Jag är fortfarande sjuk så det är inte så kul. Men nu ska jag gå. xoxo

En läskig gubbe som satt på den stora kyrkan


England dag två

Ja...här kommer fler bilder från england! Den här dagen börjar i Canterbury och sen är Vi London!


Det började med en engelsk frukost!

Sen blev det lite fika på Starbucks



Och så efter en lång bussresa var vi i London

På väg till hotellet

Look right


Det var dom enda bilderna från den dagen! Puss

Nytt



BLLLÄÄÄ

ÅÅÅ....jag känner mig sjuk. Gud vad tråkigt....så det blir väl bara att vara hemma idag också. Kommer kanske att fixa lite med bloggen! Snart blir det top model! Puss så hörs vi om ett litet tag.



En bild från första dan i england som inte kom upp. Jsg väljer bara ut några bilder från varje dag för det skulle ta för lång tid annars och det skulle bli så jobbigt.