Forum,Städa,Bada


! Var förut med pappa och hanna i forum. vi tittade lite och fixade så att jag ska få ett bank kort och leg om några dar!! Just nu är jag inne lite på datan och snart ska pappa hjälpa mig att städa lite. Det är så stökigt i mitt rum just nu. Sen ska vi bada också. Igår blev det inget vidare med bloggningen men hade ingen lust och det är ju s himla varmt nu så man orkar inte riktigt. Kram!! ;)

Lät du henne komma närmre...

 

Klänning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!
Hej!! Har designat en klänning! rösta gärna på mig!!


Grönalund



Bilder från gronalund.com

hej! Sorry för ingen blggning men jag var på grönalund med Jessica  och hennes familj. Det var väldigt kul! :) Vann en stor boll också ;) Vet inte vad jag ska göra idag. tog tyvärr inga bilder igår men, men. kram

hemma


hej! :) Nu är vi hemma. Har precis sett på solsidan och ser nu på c/o segermyr. I veckan ska jag kanska gå på grönan men ska nig inte göra så mycket mer. Kram <3

här är en till bild

foto0188 (MMS)

här är en till bild


hej bloggen! Just nu står vi på en slags b...

foto0184 (MMS)

hej bloggen! Just nu står vi på en slags brygga och tittar på en seglartävling. Förlåt för dålig bloggnign. Igår firade vi midsommar med våra gäster. Bilden är tagen nu! Bloggar från mobilen. Puss


packning inför gotland


Bild från typ ett år sen <3
Hej! ;) håller nu på att packa! Vi ska till Gotland imorgon. Vi ska vara där över midsommar och kommer hem till nästa vecka. Vi kommer ha gäster där så vet inte om det blir så himla mycket bloggning men jag kan ju försöka i alla fall! Kram!


match mot föräldrarna


Hej! Är hemma från en macth mot föräldrarna. Dom vann med 3-2 men dom är så barnsliga så när dom gjorde sitt sista mål så säger dom att matchen är slut. Vi blev rätt blöta och jag såg en regnbåge!!! ;) Ser på tv nu och vill att hanna ska komma hem. Jag vet inte om jag och jessica ska till stan imorgon?? Jag får väl se ;) :P Förlåt för att jag är en dålig bloggare :P Kram :love:

måndag


hej! Dagen har spwnderats med jessica ;) . På eftermiddagen köpte jag jorgubbar och jessica köpte nektariner och så såg vi på film. Hörs mer sen! Kram :love:

BIO


hej! nu ser jag och hanna på tv. Gårkvällen var jätte lyckad och vi hade det roligt!! ;) Alla sov också över där! Imorse bestämde vi att vi skulle gå på bio också så Emelies mamma skjutsar oss typ tjugo över två. Hörs kanske innan dess vi får väl se!!! KRAM

home


hej är hemma nu. Ska försöka få tag på jessica. Jag åker nog dit lite tidigare alltså innan det börjar. Ska läsa lite bloggar och sen ska jag börja fixa mig. Kram!!

Dagens klädval!



Linne - Bik bok Den blå under - Ginatricot Byxor - Cubus Armband o Halsband - Hannas

Linnet och den blåa köpte jag igår. Ska äta lunch nu och sen ska vi till farmor med Ylva och förhoppningsvis med jacob!! ;)

Smoothie



Här kommer receptet på smoothien. Det är inga exakta mått man får ta lite som man vill och smaka av så att det blir bra.

Du behöver:
Frysta bär. Jag hade jordgubbar fast det brukar vara hallon och blåbär.
Kesella eller vaniljyoghurt.
Juice
(om man gör med kesella så behövs det florsocker)

Mixa ihop allting med till exempel stavmixer. Eftersom att det inte är så exakt så ta lite och smaka av och sden kan du fylla på med mer.

Svar!!

i s a b e l l e g om min goda frukost! ;):
Oj det där såg riktigt gott ut! Kan du lägga upp receptet på smoothien ? :D

Svar ja det kan jag!!

min goda frukost! ;)


Idag kanska jag och hanna ska till vår faster Ylva. Sen ikväll ska jag på middag hos Jessica med några tjejor! ;) Kram!!

Svar på kommentar!

Wilman♥ om trött:
Vilken fin bild!!
Men det är såklart, du blir alltid bra på kortr!! :D
<3 <3 <3 <3

Svar! Tack fast nej jag blir ofta dålig på bild ;)

Dålig bild!! ;) :P


Tja!! ;) nu gör jag inget speciellt förutom att blogga. Har varit dålig på att blogga men först var jag och mamma på VIP REA på sisters. Sen tittade vi runt i forum och sen mötte vi hanna i stan. Vi åt lunch på Åhlens. Jag shoppade en hel del. Om jag hinner visar jag er imorgon. Berättar mer om vad jag ska göra imorgon då. Kram!

trött


hej! nu dricker vi gott te i soffan. Är trött och ska snart lägga mig. Imorgon ska vi på rea på sisters och sen blir det stan. Tar med kameran så ni får lite bilder sen. ;) Kommer därför inte att blogga så mycket imorgon. Kram :love:

top model

hej! ser nu på top model. förut var jag ute med hanna när hon sprang och jag cyklade bredvid. ;) senare blir det träning. vet inte vad jag ska skriva. Tråkig blogg just nu. Kram

Håkan hellström=Sommar


W<3it

Hanna blir nog förvånad när hon ser det här eftersom att jag har tyckt att håkan inte har varit så bra men jag gillar några låtar och den här kommer bland dom högsta på listan. Men Håkans låtar påminner mig faktiskt om sommaren! ska inte lägga mig så sent idag ska sätta på mig pyjamas och så nnu ska också prata med hanna eftersom att jag hörde att hin kom hem precis nu! Kram 


Skolavslutning 14/6 2011












Första dagen på sommarlovet


Bild på sexorna från igår tagen från WILMA

hej! vaknade klockan 9. Idag ska jag bara vara hemma och slappa. Kanske ska spela lite sims också. Men jag kan inte fatta att det redan är sommarlov för våren bara försvann. Det känns som att jag ska till skolan typ imorgon.  Har suttit och läst i en mina vänner bok som vi gjorde i skolan. Det är jätte kul! Kommer nog tänka mycket på er 6A! kommer sakna er. :(

Sommarlov



Kommer att sakna er! ;(
 

hejsan! ;) Nu är det sommarlov! :) Har verkligen längtat fast ändå inte. Jag kommer verkligen sakna den här klassen. Det är rätt så sorgligt nu. :(  Kommer såklart bli kul i 7 an men som sagt så gillar jag den här klassen såååå mycket! Imorgon kommer bilder från skolavslurningen och så. Puss o Kram! :love:

13/6 2011


Hej!  Idag har vi typ bara fixat i klssrummet och så. Imorgon är det ju skolavslutning. Skönt att få sommarlov men jag tycker ändå att det känns lite tråkigt för jag gillar faktiskt vå klass. ;) :P Idag måste jag baka eftersom att min familj ska ha med sig tårta till imorgon. Ska också måla naglarna och fixa lite sånt. hörs senar. Kram :love:

Match


Gammal bild. Kommer ihåg när jag gjorde den här. Jag ville så gärna ha en sån klocka då.

hej! Idag har jag match med ett blandat lag från 98 orna. ska bli kul! :) Tråkigt att statistiken har sjunkit nu när datorenrna är inlämnad :(. Kram


hej!

hej! gör inget speciellt nu. HAde match idag och har varit på min kusins 20 års fest eller vad man ska säga. Vet faktiskt inte vad jag ska säga och jag vet att jag har varit usel på att blogga idag men jag kommer nog igen imorgon. Puss o Kram

Kommentar

   
  Erlandingelin  om Tråkigt:
Hi, I have been here for several times now and thought to sign your guestbook. Very nice! Keep up the good work...


Oh, That was really fun that you did a comment! please continue to Comment! :)

Kanske inte så bra engelska men, men!

Forum


Hej! Idag lämnade vi ju somsagt in datorerna. Nu bloggar jag från hannas PC. Vi såg på film i skolan och fick glass.Av vår rektor fick vi choklad! :) Nu har vi haft vår sista lektion med annica och det känns lite konstigt tycker jag. Ska till forum sen med hanna! Hon fick ju som sagt sommarlov idag ;( Kram!

Det här blir nog sista inlägget med datan :( ;(


Hej! Jag ska äta frukost nu. Sen fixa mig och gå till skolan. Sen ska datorerna in. Ush. Sen har vi matte prov. Ska i eftermiddag åka till forum med Hanna. Hon slutar idag :P så orättvist. Men, men. Hejdå! :love:

Kanske sista inlägget med datan ;(


hej! Håller på att snygga till datan nu. Har lagt över allting på min hårdisk.  Fotbollsträningen var rolig men dom som skulle tränat oss - damlagets tränare- hade glömt bort det typ så vi fick skippa dom. Tänkte säga redan nu att det inte kommer bli lika fina inlägg i sommar eftersom att jag inte har mac booken. Det kommer heller inte bli så mycket bloggning. I alla fall inte när jag är på gotland. Men det tar vi då för jag är hemma några veckor först. Puss!

Min Kära Mac book ;(


Hej! Idag är det skitvarmt!!! skönt men jobbigt när man är i skolan. :P Imorgon ska datorerna in och det är bajs :thumbdown: . Vi är data nördar just nu. Hihi! Idag blir det träning. Och i helgen ska jag spela två mtcher! Nice. Puss o kram.

Rensar och tömmer


Hej! Idag kom pappa hem med en jätte fin hårdisk till mig! ;) Suveränt. Det var det jag behövde eftersom att jag har så mycket på min dator nu. Dom kommer ju rensa allt så det är bäst att spara det.

Min outfit



hej! Här är outfiten

http://pratpost.com





Tja! Jag och jessica var precis inne på pratpost.com. Där kan man skriva brev genom att prata. Men det blev misskyckat. Ni ser ju själva :love:

Lite ändring


hej! Ändrade lite på min nya design för den såg konsig ut i internet explorer. Tror att den ser bättre ut nu i alla fall. Funderar på att ändra bakrunsfärg men får se.På fredag ska datorerna in. Ush :( vill verkligen ha min under sommarn. Kram!

xoxo, Gossip Girl


Hej! Nu ser jag och jessica på gossip girl. ;) Idag hade vi hjärt lungräddning i skolan. Det är så äckligt att blåsa i dom dära dockorna. :P Idag blir det en helt vanlig dag. Kram :love:

3-0

nu är det halvlek och det står 3-0 till sverige!!

go Sverige!!


Hej! har precis varit på fotboll och nu ser vi på Sverige-Finland.1-0 till sverige! Uppdaterar mer sen.

fotboll next


tja! ;) ska på fotboll nu puss o kram!

Ny design.


gjorde en ny design! Eftersom datorerna ska in i sommar så ville jag göra en ny nu så att jag kan ha den i sommar. Byter kanske tillen somrigare bakrund men men. Puss o kram!

varmt.

hej! Nu har jag och jessica ätit mellis. idag är det jätte varmt och skönt ;) . Idag blir det fotboll. har faktiskt inte mycket mer att säga. Kram :love:


Dagens outfit




nya shorts!




ursäkta för dåliga photo booth bilder :P

Hej! nu har jag klippt lite i mina gamla jeansleggings som gick sönder för några veckor sen. Vet inte om det blev så bra så vet inte riktigt om jag ska använda dom än men vi får väl se. funderar på att slita dom lite också men det orkar jag inte ikväll. Ska sova snart. Har i alla fall sovmorgon imorgon så det är ju skönt. Hörs mer imorgon Godnatt :love:

i phone 4 vit


Hej! är med och tävlar om en i phone 4 på bloggen http://modellinglove.se. skulle bli jätte glad om jag vann! Här är länk direkt till tävlingen !om ni vill vara med och tävla klicka HÄR!

I'm back!


Hej! Nu är vi hemma! :P har haft det jätte bra på gotland och jag har faktiskt badat (i havet) varje dag :D det har varit jätte kul och jag önskar att vi kunde stannat längre. Kan verkligen inte fatta att det bara är fem riktiga skoldagar kvar med den här klassen innan sommaren. Det känns rätt så konstigt. Senare kommer bilder från gotland. Puss o Kram.

Sorry,sorry,sorry

Hej! :) nu är vi påväg till båten. Sorry för jätte dålig bloggning men jag ska bättra mig. Måste vänja mig med att inte kunna blogga med mac booken. ;) bloggar ett riktigt inlägg när jag kommer hem :P kram :love:

Lördag!! :)

Hej!!! Idag är det lördag och det är jätte fint väser idag precis som igår. Igår solade vi och badade typ hela dagen mamma fyllde också år så det blev en hel del firande. Nu håller jag på att baka bröd.Ska verkligen försöka få till ett riktigt inlägg senare. Det är dåligt att man inte kan lägga om bilder från i phonen men,men puss o kram :love: : P

Varmt! ;) :) :D

Tja! Nu är Jessica här också!!! Det är jätte varmt och skönt idag. Ska försöka blogga mer ikväll med mammas. Dator men orkade inte och ville vara lite social. :P idag ska vi nog till stranden men vet inte om jag ska bada det kommer att vara så kallt fast jag badade ju på ängsholmen. :O men kommer inte blogga då jätte mycket under tiden som vi är här bara så ni vet. Men nu ska jag gå ut igen i det härliga vädret! Puss o kram :love:

GOTLAND

Hej! :) nu är vi på Gotland. Idag kommer Jessicas familj också. Det kommer roligare inlägg senare idag men just nu bloggar jag från mammas i phone. Nu måste jag hjälpa till med frukosten för annars blir mamma sur. :( puss o kram :love: