sunshine


UU....bjuder...

Hej! Helgen har varit toppen och jag ser fram emot de här två lediga dagarna också! :) Tänkte gå ut och sola lite och ikväll kommer Wilma och Emelie hit. Jaa, vi får väl se vad vi hittar på på denna valborg men det blir nog kul! Pussar

vitamin kick

Hej! Nu har verkligen vårkänslorna börjat komma! Nu börjar det bli varmt och skönt. Dagen har faktiskt gått riktigt fort. Skaönt att sluta tidigt också. Min fina Jessica åker till London idag också, såå avundsjuk...hehe. Direkt när jag kom hem gjorde jag en skål fruktsallad. Det var verkligen sjukt gott. Nu ska jag göra min önskelista för det är inte långt kvar till födelsedagen. Sen ska jag göra styrkeövningar och efter det kommer Ylva, Min faster och hämtar mig för ikväll ska jag hem till dom och sova där. Mamma och pappa ska till Gotland men jag har hela helgen planerad :). C you!

min dag

tänker inte ursäkta mig för att inte ha bloggar när folk ändå inte kommenterar! :) Dagen har som vanligt varit rolig med bästa kompisarna. Det har verkligen börjat kännas som vår idag, Varmt! Happy! Efter skolan åkte jag till sjukgynastiken med trevligt sällskap på bussen, Amanda och Morgan...ett litet tag iaf. Sen dagdrömde jag på bussen tillbaka och åkte för långt hittade först inte hem men sen så...Efter det har jag degat i soffan och gjort läxor. Klockan åtta är det dags för fotboll. :) Ja, vad har ni gjort idag?
image description

Tagga match



Match snart! Ska bli jätte kul, första matchen :) Uppdaterar sen :)

Inspiration






Skulle börja göra min önskelista coh gick in på Mangos hemsida. Jag blev verkligen sjukt inspirerad. Vill ha väldigt mycket av de här kläderna :)

21 april


Hanna på studentskivan.

Hej! Hur har ni det? Jag har det bra, Hade det toppen igår! :) Det var så himla kul att träffa Wilma som jag har saknat så mycket! :) Synd att dagen försvann förbi så fort. Idag har vi haft lagfotografering och jag blev nog inte så bra på bilden. Imorgon har jag match. Några spelar match idag också och jag hoppas verkligen att dom vinner. Glömde lägga in  bilder från studenskivan som var för att tag sen men här får ni två på Hanna iaf, en rockare, inte direkt hennes vanliga stil...

Live tomorrow...

hej! Allt bra? Själv är det bra men är otroligt trött. För tillfället lyssnar jag på musik (Laleh) och har precis gjort matteläxan. Hade träning idag också + konditionsbana på idrotten. toppen. Ska iaf göra mina sjukgymast övningar nu också för er som vill veta...Har verkligen inget att blogga om känner jag men iaf. Imorgon kommer Wilma hit från Skåne! Åååå, kan inte vänta saknar dig så otroligt mycket Wilma! :) :) Hon ska gå med våran klass hela dagen i skolan så det ska bli superkul! Imorgon blir det spruta också (gardasil). Här får ni en gammal video på mig, wilma och jessica! ha de bäst. (sååååå seriösa)

...and we said we would die together


some die young


17 april


Happy birthday to you, happy birthday to you...

Grattis bästa Wilma på 14 års dagen! Har kännt dig jätte länge! Älskar dig <3

Grattis till dig Tove också ifall du ser detta! :) <3

Laleh



hej! Hade faktiskt helt fullt upp igår så kunde inte stanna upp för att blogga. Igår när jag var på väg till flöjten så ringde min faster och frågade om jag ville gå på Lalehs konsert för hennes kompisar hade blivit sjuka. Så klockan halv åtta stog i på circus och lyssnadepå Laleh. Hon var verkligen så duktig och rolig. Har börjat gilla henne ännu mer nu. Hade verkligen jätte kul igår och vill göra om det! :) Just nu sitter jag och lyssnar på Laleh och ska om ett tag göra läxor. Vad gör ni idag?

packning

hej! Idag är det en riktig packar dag. Imorgon ska vi till Åland med fotbollslaget! :) ska bli kul och förhoppningsvis lär vi känna varandra bättre. :) Ska nu klä på mig och äta lunch, efter det blir det lite styrkeövningar och sen fixar jag mig lite. Efter det blir det sista packningen, tv och sen sova! KOmmer inte blogga något på hela helgen men håll utkik efter helgen! (sorry för tråkigt inlägg och bild)


smile


ny klippt


Klippte ungefär 15-20 cm igår! :)  känns jätte skönt! älskade mitt långa hår fast älskar det här också! vad tycker ni? Nu ska jag gå till Jessica! :) PUSS!

.......

531930_335671799822233_100001382473811_970407_1876455955_n_large
weheartit

Hejsan! Sorry men har inte känt för att blogga. Är i stockholm nu iaf. Har precis ätit och ska prata med Jessica för ingen av oss orkar gå till den andra (lata). Har varit hos sjukgymnasten också. Klippte mig igår..Ska visa er sen! :) känns annorlunda...och skönt iaf! Bye! <3

Mot stan

Hej! Nu ska vi dra oss mot stan för lite shopping. Det är jätte fint väder men kallt! :( vad gör ni idag?


Piano

Hej! Har haft en super dag med härliga personer! ;) nu håller jag och Hanna på att spela piano!!


Dagens


Påskafton

Hej! Glad påsk på er! Är allt bra? Igår efter att vi varit hos mormor och morfar så shoppade vi lite. Ni får se vad sen. Nu ska jag duscha efter magträningen som Hanna och jag gjorde nyss, men sen blir det iväg till Göteborg på påsk kalas. Vad gör ni idag? Bye :)


Göteborg

Hejsan! Nu är vi på väg till mormor och morfar och Hanna och jag har party i bilen. (ego bild)


.


trött


Hej! Allt bra? Själv har jag det toppen men är otroligt trött men måste pigga på mig för har träning från 8 till 9. Hade spanskaprov idag också, därför bloggade jag inte igår, jag pluggade. :) Men hade det sjukt kul i måndags på skivan. Allt var bra! Maten var jättegod, det ar jätte kul att se alla och det var bara helt enkelt jätte najs! Justde, en sak som jag glömde...på vägen in till stan så såg vi Danny! Fast bara genom bilrutorna (fast det var nära) så vi kunde inte gå fram till honom men det var ändå roligt! :) Ja, ja. En dag kvar i skolan bara, skönt. Sen åker jag till Göteborg och vet inte om jag kommer kunna blogga, men ska försöka! Ska se om jag har några bra bilder från skivan som ni kan få se! :) KRAM

Skiva

Tumblr_m0zsp75bej1rph58vo1_400_large
hej! Ska snart springa och fixa mig. Ska iväg till kören och nästan direkt blir det iväg till Hannas studen skiva. Vi familjerna äter ju bara där men det ska bli kul! :) <3 Vi hörs!

gossip girl...

Tumblr_m1l4fe244i1rq3boko1_500_large
Jag är fast...

min dag


Hejsan! Min dag i dag då...Har faktiskt inte gjort någonting idag. Eller jag lagade en god och nyttig lunch i alla fall. Massa grönsaker och quinoa, bacon som jag dränkte i balsamvinäger, gott enligt mig! haha...Men sen ska jag och Hanna köra lite hemma träning. Nu gäller det, beach 2012. Kan knappt vänta tills Hannas student heller. Har världens snyggaste klänning och vill verkligen att solen ska komma nu så man får lite färg! Men, det lär ju dröja ett litet tag. Skivan är imorgon i alla fall så det blir väl kul :)
Vad gör ni idag? Kramar :)


nya bikinisar


Köpte nya bikiknisar för ett tag sen. Bäställde dom från hm.se. Är jätte nöjd och känner att de blir skit snygga med lite färg och muskler. Dock känns det som det kommer dröja länge innan de kan användas med tanke på att vädret ska bli kallare. Men nu ska jag försöka se det possitivt i alla fall! :) Vi hörs!