Ingen ny blogg

Ingen ny blogg

Ny...

Ny blogg.... Klicka här. Ja som sagt så ville jag börja om även fast jag tycker att mitt bloggnamn är jätte bra. Men kika in där för det är där jag kommer att skriva. Kram

Valborg!

e man korkad eller? Jag trodde att det var imorgon. Det var först när pappa frågade vilken brasa som vi skulle se idag som jag fattade. så Glag valborg eller vad man säger?Puss :love:


Lördag

tja ;) Nu har jag precis vaknat och vet inte riktigt vad jag ska göra. Tror att jag ska spela sims nu och åka till forum senare...eller det e vad jag vill jag vet inte om någon annan vill det. Kram


Kate Middleton



åååå vad hon var fin när hon gifte sig idag! <3 Jätte fin klänning och jätte fint hår :) Och tiaran var ju mycket finare än den kronan som kronprinsessan victoria hade när hon gifte sig. Sådär vill jag se ut när jag gifter mig! :) :) :)

Fredag tjugonionde april tvåtusenelva


Nu ser jag på OC med hanna! Förut såg vi på Prins William och Kates bröllop. Vet inte riktigt var jag ska göra nu. Idag ska iaf jag och hanna laga maten så vi ska bestämma något jätte gott. Pussokram :love:

fotboll

tja,tja! ;) nu sitter jag i soffan och ska på fotboll. Ska bli kul! :D vi åker kvart i så det är en stund kvar. Idag var det en helt vannlig dag och imorgon är det Fredag!! skönt att börja skolan efter lovet med en kort vecka! ;) :P :O

Min kväll


The sims

heej! :love: Nu sitter jag, emelie och jessica här och har det riktigt bra! fast vi spelar bara ims men ändå. Idag fick vi se på tusen gånger starkare i skolan det var nice!! Nu ska jag...vet inte vad jag ska göra men vi hörs mer sen Kram!

fotboll


weheartit.com
Hejsan! Har precis varit på fotboll. Och idag har jag träffat härliga Jessica! :D Imorron blir det skola. Det blir väl sådär men skönt att vara tillbaka i sina rutiner igen. ska nu  ducha och se på Tv. Sen blir det lägg dags hyfsat tidigt. Kram :love:

hemma

hejsan! Nu är jag hemma från forum. Köpte inte så mycket bara underkläder och en ring. Gick förbi naked juice bar och blev jätte sugen på smoothie men hade inte råd så jag ska se om jag kan fixa ihop någonting här hemma. Nu ska jag nog läsa lite och spela sims tror jag. kram så länge.


Ringen är en vit ros!

forum


tja! ;) nu har jag vaknat och jag har glömt att säga det men våran klass är lediga idag. Vi skulle typ ha läsdag men vi fick läsa hemma i stället. Fast jag har redan läst det man skullle så jag behöver inte göra det. Om typ två timmar ska jag åka till forum. Hanna ska till skolan så jag åker med och hoppar av där. Sen idag kommer Jessica! <3 vet inte vilken tid men det löser sig. och ikväll är det fotboll! Det blir en bra sista dag på lovet! :P Men snälla ni måste verkligen kommentera i det här inlägget Puss o Kram.

Blogga?


hej! Nu har jag kommit hem från min faster. Det var kul att vara där och träffa mi kusin också. Men det är en sak jag måste fråga. Asså jag vet inte om jag vill blogga längre för det är så tråkigt när man nästan inte har några läsare och inte får några kommentarer typ. Men annars så funderar jag på att börja om på nytt med en helt ny blogg och så men jag har inget bra namn så jag undrar om ni har någar förslag? Hjälp mig för annars vet jag inte om jag vill blogga mer...


Dagens outfit



Nu ska vi åka Puss o kram

tråkigt

åå gud vad tråkigt jag har. Har fått värsta deprimerande stunden. Men vi bestämde alldeles nyss eftersom att jag hade så tråkigt att vi skulle åka till hellasgården och spela minigolf :) Men just nu är det tråkigt och d et är dööö varmt på våran balkong så där orkar jag faktiskt inte ligga och då blir jag ju inte brun om jag hänger här inne :( :( :( Men ska nog äta lunch snart. Kram :love:


Gomorron :P


tja! Nu ligger jag i sängen. har ätit frukost och läst i boken som vi måste läsa från skolan. Det är ju as nice väder.
Oj...jag gick in på lite bloggar och glömde bort inlägget :P Idag ska jag sola och läsa mer. Jag hoppas också på att få träffa mina kusiner för det var ett tag sen men jag vet inte om dom kan?? Ska nu fortsätta att vara inne på datan. Kram :love:


hemma

heej! :D nu är jag hemma! :) jag kan berätta mer imorgon. Vet inte vad jag ska göra imorgon. Hoppas att jag kan träffa mina kusiner! :P men nu ska jag fortsätta att se på mästarnas mästare. Puss  kram :love:


hej! Det var ett tag sen nu. Jag mobilblog...

foto0045 (MMS)

hej! Det var ett tag sen nu. Jag mobilbloggar och det kostar ju så jag skriver mycket. I Måndags och tisdags på var jag påpå tränings läger. Det var jätte kul! :) nu ligger jag i min säng på Gotland och kan inte somna om. Vet inte vad vi ska göra idag. Hoppas verkligen att det här kommer in på bloggen nu. Pussar


Åka

Nu ska jag åka om tio minuter. Kommer inte alls att blogga mycket. Men vi ses sen. GLAD PÅSK!! :love:


Packa

Hejsan! Just nu gör jag nget speciellt. Åt för ett litet tag sen och det var första gången vi grillade i år!! :D Men nu måste jag sätta fart med packningen. Och en sak till vill jag säga. I lördags så kunde jag inte vara med på matchen med dom vann med 5-2!!! :D Bra jobbat tjejor!


Test

ALLA BRUDAR, SKA GÖRA TESTET!
KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER.

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - nja?!...
Har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - nej
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nej det tror jag inte?
Vem kramade du senast? - Jessica
Är det okej att din kille hånglar med en
annan tjej? - Absolut inte.

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - tycker jag väl :P
Har du bra betyg? - har inga betyg
Har du fått göra om ett prov någongång? - tror inte det
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - jajamensan
Sköter du dej i skolan? - ja
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja
Har du mobilen på lektionstid? - oftast inte
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nopp

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 4 och min katt
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - japp
Trivs hemma? -ja!
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nej :)
Har skrikit och slagit din mamma? - emm....Ja
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - nej
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - diva?? ja
Vem betyder mest för dej i din familj? - vet inte..?
Du älskar din familj oavsett vad som händer? -  JA!

VÄNNER:
Du har vänner? - jaa!
Du brukar vara med? - Jessica
Vem/vilka var du med sist? -Jessica! :)
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Absolut
Är det okej att ha kill-kompisar? -  ja
Har du pussat nån av dina kompisar? ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - neeej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? -tror inte det
FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? -ja
Putar med läpparna på kort? - Bara när jag gör skämt bilder ;)
Tar kort på dina bröst? - nej varför skulle jag?
Använder foundation på läpparna? -nopp
Super dej packad varje helg? - faktiskt inte...
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - nej
Ditt hår e knallblont? - nej inte ens nära ;)

KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? -nej
Vill du bli kriminell? -  nej
Varför gör du sånt här? - vet inte vad jag ska göra fast jag borde packa :P
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Ingenting man ska inte vara det!
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - nej
Har du suttit i fängelset? - kanske...?.... nej
Vill du hamna i fängelset? -  Nopp :P

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - nja tycker jag väl inte
När grät du senast? - vet inte
Du har gråtit över en kille? - mm
Vem bråkade du senast med? - oj, ... vet inte
Har du velat ta ditt liv ? -nej

Dagens födelsedag!

GRATTIS PÅ  13 ÅRS DAGEN WILMA! Hoppas att du får en kanon dag! Tyvärr så kommer vi inte hinna träffas. Men du får i alla fall en fin sång.

Hemma!

Heej! Nu är jag hemma! Tänkte på en gång berätta att det inte kommer bli så mycket bloggning under lovet för att imorgon åker jag på träningsläger med fotbollslaget och sen åker jag till gotlad med familjen. :) Men ska försöka blogga mycket idag istället. Kan kanske mobil blogga några gånger sen också man vet aldrig. Men nu måste jag packa för jag har inte börjat än. ;) Kram :love:


Svar på kommentar.


Här kommer videon

okej. Se den bara om du har lust den är inte så rolig är inge bra på att videoblogga. :P :P :P :P :D :P :P :P :P :P


Håller just nu på att ladda upp en video

hej! Nu laddar jag upp en video. Den är inte så jätte rolig eller bra så förvänta er inget. Den kommer snart men här får ni bara en bild på mig. :P


godmorgon

hej! idag vaknade jag riktigt tidigt klockan 7 faktiskt. :O Nu har jag precis stickat lite på mina sockor. Idag ska jag och Jessica på "körläger" vi ska sova över en natt med dom men det ska bli kul. klockan tre ska vi vara där så efter klockan tre blir det inga inlägg. ska innan dess försöka få med mamma till forum. Kram :)


bild på en av mina sockor

PÅSKLOV! :D :D :D :D

Hejsan!! :D Nu är det påskolv! Idag var det riktig slapp dag i skolan. Fast det var ju prov med det nog bra tror jag. Nu gör jag inget speciellt. Ska nog sticka på mina sockor. Kram :love:


hej hej

Nu har jag precis fixat mig klart. Vi fick somorgon idag eftersom att vi hade danskväll igår.  :) Idag ska vi också gå runt och redovisa om dom som är nominerade i wcprc. Jag kan inte mitt så jätte bra så vi får väl se hur det går. Men här kommer i alla fall dagens outfit!




Kom på att jag inte bloggat idag.

Hej! har inte hunnit blogga idag. Tidigare ikväl så var vi i skolan och hade danskväll eller vad man ska säga. :P Det var väl kul tror jag :) så därför får vi sovmorgon imorgon! och så måste jag plugga.... Det är prov på fredag. Såå jobbigt. Men nu ska jag fortsätta se sveriges mästerkock.


Konstig bild :P

:love:

heej! Nu är jag hemma från fotbollen. Det blev lite läskit när jag kom hem och dörren var öppen men hanna var inte hemma. Jag sprang run och ringde men hon svarade inte och när jag äntligen fick tag på henne så sa hon att det låg en lapp på köksbordet och den hade jag såklart inte sett så jag hade varit orolig i onödan. Men, men. Jag måste göra läxor och mamma och pappa är inte hemma än så det är lite jobbigt. Imorgon är det dansdag :( inte så jätte kul kanske eller jag vet inte vi får väl se :) Meen nu  ska jag  sticka lite. Kram :love:


HOME


CHA! nu sitter jag här i soffan med lilla jessica! :P vi gör inget speciellt. Ska nog göra lite läxa tror jag Kanske eller inte?! :love:

Vakna med the voice

tjena! :P Nu har jag precis ätit frukost. Ska klä på mig och fixa mig. Lyssnar också på vakna med the voice. Det är så kul/skönt/mysigt att lyssna på det på morgonen. Idag blir det en vanlig dag och sen blir det nog plugg med jessica tror jag?! Ikväll blir det också fotboll. :D :) :D det kommer mer inlägg sen. Pussar o Kramar :love:

hade ingen bra bild så tyvärr blir det ingen nu.

Plugg

hej! Nu ska jag plugga ville bara säga att jag har fått en ny favorit låt!! :D Lyssna och njut!

för er som undrar så är det vinjetten till the hills! :)

dålig statistik

hej! är inte så glad just nu för min staistik är jätte dålig. Känns inte så kul att blogga då. Men i alla fall. om en kvart ska jag och jessica till kören. :P Ska gå nu men skriver mer sen!


Video!!

Så här kul hade hanna och jag för ett tag sen!! :P


Hanna hemma och fotboll :)

hejsan!! Nu är hanna hemma! Så kul! :P Men det var jobbigt att vänta på flygplatsen innan dom kom. ;) . Imorse spelade vi match mot värmdö och det blev 1-1. nu ska jag ducha så hörs vi sen.!


Fixade en snabb header som i alla fall är roligare än den andra!! :P


Nu är det inte långt kvar! :D :D :D

Heej!!! är jaust nu väldigt glad för det är inte så himla långt kvar tills hanna kommer! Vi ska åka runt åtta till flygplates tror jag. Imorgon bitti är det träningsmatch! KUL! :P Nu ska jag försöka fixa en snabb och enkel header! PUSS :love:


Shopping

här kommer lite bilder på några saker som jag har köpt!







oj, oj, oj

Hej! :D Nu har jag precis kommit hem. Efter att jag hade skrivit det förra inlägget så fotade jag lite och sen ringde jessica och undrade om jag skulle med till gustavsbergsbadet. Vi åkte dit och när vi kommer fram så är det bara ene halv timme kvar tills man inte får bada mer så vi får bada graris en halv timme :D Sen så tog jag och jessica så lång tid på oss i omklädningsrummet så dom fick säga till oss att vi behövde gå ut. :P Ska aldels strax lägga in ett inlägg med bilder på lite saker. :love:


Forum

hej!!! Nu har jag och pappa varit forum. Jag fick ett jätte fint linne av honom. :) Ska visa er sen. Just nu ska jag måla naglarna för det röda som jag målade igår blev inte alls bra. Igår köpte jag också nagelack. så det blr något av dom som jag köpte igår. Jag håller också på att ladda bateriet till kamerna för det är det vanliga objektivet som ska in på lagning och vi har ett annat så jag ska testa att fota lite med det har inte alls gjort det mycket . :) får nog in ett inlägg om en stun. PUSS :P :love:




Idag kommer hanna!!! :D

Heej! Idag är jag på jätte bra humör! idag kommer Hanna! Det är typ också ingen snö kvar :) Idag ska jag nog försöka få med mig mamma och pappa till forum. alltså jag vet att det är tråkigt med bara photo booth bilder men kamerna har inte varit på lagning än. så vi får vänta lite till.


Kom på att jag inte bloggat idag.

Hej! Nu sitter jag i soffan och gör ingenting. ska snart äta. Idag har jag inte heller gjort något speciellt. Men nu längtar jag tills hanna kommer hem imorgon!! :) ska bli sååå kul! skriver mer sen PUSS


har också måla naglarna röda!

:D

Hej! Nu är jag hemma och gör lite läxa medans jag är inne på datan och ser på tv. Imorse så glömde jag gitarren hemma så pappa fick åka och hämta den till mig och sen nu på eftermiddagen när jag kommer dit så är det ingen där och så tittar jag på mobilen och ser att min lärare är sjuk :( så dåligt. Sen blir det flöjt och fotboll. Ska åka buss till flöjten. Får se om jag sticker in och köper lite godis på vägen :P


TV

Hejsan! Nu ser jag på sveriges mästerkock. Har inte så mycket att göra. Tror jag kan spanskan helt i alla fall. Ska inte gå och lägga mig så sent idag. men men har inget att skriva om .... som vanligt börjar nog inte vara så kul att läsa min blogg nu. Ja, ja BYe :P


Glosboken


Pluggar spanska just nu.

facebook och skype

hej! Nu sitter jag i soffan och äter mellis och ser på top model och chattar på fb och skype. Ska nog sticka lite på mina sockor också. Idag ska jag inte göra något speciellt. Har inte så mycket att skriva :P Bye :)


Insperation


:love:

hej! Nu sitter jag och jessica här hemma och chattar med wilma. Vi har det rätt så roligt enligt mig i alla fall. Klockan 7 blir det fotboll :). Men nu har vi lite att reda ut så jag skriver mer sen :P


Dagens outfit



Frukost

Hejsan! Nu har jag precis ätit frukost. Ska också fixa mig men vi börjar inte föräns tjugo i nio så jag hinner blogga lite :D Idag är det också en helt vanlig dag och ikväll blir det fotboll. :) Men nu ska jag gå så vi hörs sen puss o kram :love:


Dagens Outfit + nya byxor


Köpte ju nya byxor igår. Sorry för dåliga bilder :( :love:

Middag :)

Hej! :P nu sitter jag i soffan och är inne på facebook och skype. :D Väntar på att maten ska bli klar. Sen blir det läxor. Kram <3 :)


Påminnelse

Vill påminna er om att ni måste kommentra på det här inlägget (LÄNK).
Nu sitter jag i skolan och väntar på att Jessicas tyska ska skuta. Men Wilma håller mig sällskap i alla fall.




Hinner slänga in ett snabbt inlägg! :P

Nu har jagg gjort mig färdig och ska om en kvart gå till Jessica. Gympa första lektionen. Sen ikväll blir det bara kör. Har inget mer att skriva pch nu måste jag kissa så hejdå :D


Sista inlägget

Hej! Jag tror att det här blir det sista inlägget idag. Vi hann med att åka till frum och jag köpte byxor som ni får se någon dag! Sen ska jag se på mässtarnas mästare tror jag. Vi åt thai mat idag och det älska jag! :)


I bilen

Hej! Nu sitter jag i bilen medans mamma och pappa är inne på byggole. Vi hinner inte med forum nu men hoppas att vi gör det sen :D :P det dåliga är att man inte kan ladda upp bilder från iPhonen. Så jag lägger in en bild som ni redan sett. ;) det funkade inte heller :( kram

Outfit

Hej! Nu ska vi åka iväg till min faster Ylva. Fast först ska vi förbi bygg ole och om jag har tur så hinner vi med forum också! Här kommer dagen outfit!



Vad vill ni se mer av?


Vet inte riktigt vad jag ska blogga om så därför frågar jag er. Vad vill just du se mer av? Bara fantasin sätter stopp.

Nyvaken :)

hej! Vaknade nyss. Ska nog gå ner och äta frukost snart. Sen blir det nog lite träning. Vi skulle ju också till min faster men jag ska föröka få med mig mamma och pappa till forum efter det. Jag målade ju naglarna igår så jag tänkte visa hur det blev. Måste också säga att det blir bilder tagna med webbcameran för att våran kamera ska ju på lagning. Kramis :love:


BIO :love:

Hej! kom nyss hem från att ha varit på bio med Jessica och hennes familj! Vi såg hur många lingon finns det i världen. Den vär jätte bra! :) Den var också lite sorglig. ;( Började nästan gråta. Nu sitter jag i sängen och ska typ se på familjen är värre. Imorgon så blir det kanska gymma med pappa och Jessica. Annars blir det väl gympa tror jag. Sen ska vi till min fasters nya hus! Nu kom jag också på att jag kanske ska måla naglarna nu. Köpte ett nytt nagelack igår. Ni får se sen! :P Puss o Kram




England dag sex

Hej! Här kommer bilderna från sista dagen!


Vi började med en promenad i det fina vädret.

Vi bodde på gatan sussex gardens


Så kom vi till någon park som jag inte kommer ihåg vad den heter.




På ett ställe var det jätte många tama ekorrar

Fåglarna vill också få mat precis som ekorrarna


Sen tog jag och mamma första glassen!

sen ville hanna och pappa dricka kaffe på starbucks.

Det var alltså sista dagen. Vi åt lunch i lodon också och då förvandlades det soliga vädret till stört regn. sen satte vi Hanna på en buss tillbaka till Canterbury och vi tog planet hem till Sverige!

Godmorgon :D

Hej! ;) Nu sitter jag i soffa och läser bloggar. Mamma och pappa är ute och springer. När dom kommer hem så ska vi äta brunch typ :cool: Sen blir det träning. Om exakt en vecka så kommer Hanna! ska bli så kul. :thumbup: Ikväll ska jag på bio med Jessica också ska bli riktigt kul! Men det berättar jag mer om sen. Vi hörs! Kram :love:

Bilder från igår när vi åt jordgubbar oh chocklad grädde!



Även jag har väl drabbats :O


Ni kanske förstår

SKYPE :P:P:P



Hej! Nu är jessica här! Hon känner sig mycket bättre nu! :D Vi håller på att hjälpa emelie med sin blogg kika gärna in på den här! emeliezworld.blogg.se. Nu ska jag gå! Kramizar! :P