21.00

Nu ska jag gå och bada och sen blir det sova så vi ses här på bloggen imorgon.....GODNATT!

Kärlekens tunga


ätit

Nu har jag ätit så det blir punkt 2 på lisan...Läxor men det är bara matte och träna på spanskan typ...Men först ska jag läsa några bloggar.


Cool på jessica!

Min kväll


Skype


































Det är inte så jätte många som är inne på skype. Just nu chattar jag lite med moa. Det blir räkor till middag! Mums. Är rätt så hungrig nu. som sagt så hade jag inte feber och det var ju skönt! Tempen visade bara 37,2°. vi hörs lite senare. Hejdå!

Det var inte feber! :)

Se rubriken

Feber?

ÅÅÅ jag börjar känna mig febrig och så men jag hoppas att det kommer att gå över. Ska nog gå och ta tempen för att se. skriver mer sen .PUSS.


Tråkigt

Jag har jätte tråkigt och vet inte vad jag ska göra. känner mig bättre nu så det är väldigt skönt. Jag skulle hellre vara i skolan med mina kompisar nu...Nu har dom Språk(spanska). ÅÅÅÅÅ men pappa kommer iallafall hem klockan två så då är jag iallafall inte ensam.


(från gotland)

Hemma idag

Jag är fortfarande sjuk och är väl på bättringsvägen så jag är hemma idag och kommmer antagligen till skolan imorgon men jag kanske inte bloggar så mycket idag...eller så blir det tvärt om för jag har ju inte så mycket att göra...eller så orkar jag inte men vi får väl se hur jag känner mig. Men nu ska jag gå ner och äta frukost.


Fortfarande sjuk

ÅÅÅÅ jag vill inte vara sjuk. Vi får hoppas att jag blir frisk tills imorgon iallafall. Glöm inte bort solsidan som börjar om typ en halv timme. Nu ska jag gå ner till mamma och pappa. Bye


(Ser jätte konsyig ut på bilden)

Photoshop

Jag och mamma började prata lit och så kom vi in på vad jag önskar mig i födelsedagspresent (även fast jag fyller är i maj). Och så sa jag att jag bland annat ville ha photoshop och då sa mamma att hon hade det på en skiva hemma fast den gamla verisonen men jag tänke att det kan väl gå ett tag ialla fall så  jag blev överlycklig och så tog hon fram det och jag skulle instalera det på min data och så gick det bara att instalera det om man hade windows och unra på att jag blev sur. ÅÅÅÅÅÅÅÅ varför kan det inte funka på mac???? BLÄÄÄ

Kanske inte så intressant men ändå.

bokeh bilder

Är lite piggare nu men inte direkt så jätte pigg men jag fick lite ork till att fota lite så jag fotade lite bokeh bilde och tipset fick jag från tinkerbella. Dom blev faktiskt rätt bra!






Disco!


Nu har jag fixat lite med en bild på Jessica! Vad tycker ni om den?
Jag känner mig bättre idag och om jag orkar ska mamma och jag åka in till stan vi får se hur det blir. xoxo

Kommer nog inte bloggga mer ikväll

Jag är otroligt trött, har ont i huvudet och är snuvig så jag orkar inte vara inne på datan. Men nu ska jag ta ett bad och sen blir det lite hemma spa med ansiktsmask och om jag orkar så ska jag måla naglarna men jag tror inte att jag orkar. Sen ska jag äta lite förrätt kan man väl säga och sen när mamma och pappa kommer hem klockan åtta blir det middag och fångarna på fortet. Men nu ska jag gå upp så bye.


Blää

Jag hatar att vara sjuk. Orkar inte göra någonting. Funderar på att kanske ha ett litet hemma spa sen för mamma och pappa ska på nåt coctailparty men vi får väl se om jag orkar ha det sen.

Sjuk

Idag är jag sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Särskill på helgerna. Nu ska jag bara ta det kungt och se på fångarna på fortet som jag har spelat in för jag missade det förra veckan.


Picture from weheartit

Jessica is here

Nu är Jessica här och hon ska sova här. Jag känner mig bara lite snuvig och har ont i halsen det är jobbigt. Snart är det let´s dance!! Men nu ska jag gå. xoxo


Gissa vad det blir för mat.

Gissa vad jag ska äta...Det är fredag...Såklart... TACOS jag älskar verkligen tacos. Men nu ska jag nog hjälpa till med maten och sen kommer Jessica hit och sover här. Xoxo.


(Picture by weheartit)

Flummig video


Fuck you (alltså låten Fuck you)

nu är jag jessica och Wilma hemma hos mig! Vi ska äta mellis nu. Bloggar mer sen. bye

Läx paus

Nu håller jag på att göra läxor. Eller jag har en paus nu men jag ska fortsätta om en stund för vi har ju prov imorgon men det känns som att jag kan det hyfsat. det är Sveriges värsta bilförare och man kan ju faktiskt undra hur dom egentligen fick sina körkort från början. Men nu ska jag nog fortsätta med läxorna så hejdå!


Vilken?


Vilken tycker ni är snyggast? Alla kommenterar! Jag har typ inte råd med att köpa en men jag vill veta vad ni tycker för på något sätt så ska jag se till att jag kan köpa en...Jag och Jessica ska kanske åka in till stan imorgon och titta eller nåt. Jag vet inte riktigt men iallafall. Så snälla...KOMMENTERA!...

I whant this


one piece

Hej hej! Jag vill jätte gärna ha en one piece men jag vet inte vilken färg? Men jag håller på att kolla lite och undrar om ni tycker att den här är snygg? Jag tycker att den är rätt "cool" Men kommentera vad ni tycker. Puss

Dåligt med nya stjärntecken


Guud vad dåligt med nya stjärntecken. Jag som brukar vara oxe och nu ska jag vara någon himla vädur. Jag säger såhär...En gång oxe...alltid oxe! Och så har det ju kommit en ny som heter ormbäraren. men jag vill ha tillbaks dom vanliga. Vad tycker ni?? Tycker ni att det är bra med nya stjärntecken? Det tycker iallafall inte jag. Så jag tycker alltså att vi ska ha dom gamla. Jag undrar egentligen varför dom bytte. Dåligt, Dåligt.

7 an??

Jag funderar jätte mycket på vad jag ska välja för inriktning till 7an. Jag väljer mellan kultur och internationell. Tror det blir Kultur men  jag vet inte. Vad ska ni välja? Jag vill jätte gärna veta...Alltså ni som går på samma skola som mig.


21.46

Nu ser jag på en svensk sommar och ska sätta på mig pyjamasen. VI hörs mer imorgon...

Homework

nu gör jag och Jessica Läxor...Jobbigt. Vi har Prov på fredag och vi har jätte många läxor tycker vi... Men men...
Om två timmar är det öppethus. hejdå!!



Tisdag

Tja! Nu fixar jag mig till skolan. Idag börjar vi tjugo i nio. Ikväll så är det öppet hus på min skola och eftersom att vi ska börja sjuan där så ska vi gå dit. Skriver mer sen men nu ska jag borsta håret så xoxo.


Middag Tjugo över fyra??

Nu ska jag börja laga lite pasta och äta för sen blir det kör och direkt efter fotboll (fys). Eller jag behöver nog inte börja riktigt än med maten men snart...


Ibland hatar jag rubriker

hola! Nu ser jag på prodject runway och snart ska jag göra matte läxan. dagen har väl varit som en vanlig måndag då det finns inte så mycket mer att säga.


Sova snart

Nu har jag packat ihop och lagt fram sakerna till skolan imorgon. Jag tycker att helgen har känts lång eftersom jag och jessica var på bio i fredags och när man gör saker på fredagarna så känns helgen längre tycker jag. Nu borstar jag tänderna. xoxo

Time out

Nu ser jag på time out! Såg förut på solsidan. Bye (tråkigt inlägg)

Bakar

Nu håller jag på att baka. Det är snart klart! Har inget mer att säga  xoxo!( det jag köpte i frum får ni se imorgon eller senare i veckan bara ni påminner mig!)




Home

Nu är jag hemma. Kom hem för typ en halvtimme sen. Jag köpte lite saker i forum som jag kan visa sen! Snart blir det middag! Ska kanske baka också men vi får se. Nu är maten klar hejdå!

(gammal)

Tränat!



Nu har jag tränat med Jessica, Pappa och Jessicas mamma på friskis! det är så skönt efteråt! särskilt just nu när vi bara har fått en träningstid med fotbollen i veckan. Jag och Jessica ska kanske köpa kort och gå där men vi får se hur det blir. Men nu måste jag ducha för sen ska vi åka till min fasters nya hus och tiita och efter det blir det forum med mammi! Men bye, bye vi hörs senare!

Söndag

Hej! Igår så var jag ju på min pappas kusins 50 års fest. Det var väl sådär kul det var mest massa vuxna som satt och pratade men aja. Nu har jag precis vaknat och idag ska ja gå på friskis och svettis och sen skja jag och mamma åka till forum. Jag har hittat så mycket fina kläder på t.ex hm och Zara! men det dåliga är att jag vill spara pengar tills jag ska åka till england och då kan jg ju inte köpa så mycket nu men jag ska försöka att få mamma att köpa något till mig. Men nu har jag inget mer att säga. Puss

(tråkig bild)


Ska på fotboll

Ska på fotboll och sen ska jag på någon 50 års fest så jag kommer inte skriva mer idag tror jag... Puss!

Sova över hos Jessica!

Jag ska sova över hos Jessica! Ska bli nice! Nu ska jag packa mina saker!


Bio!

Om ett tag blir det bio med Jessica! Nu sitter vi i mitt kök och äter mellis! Det ska bli nice PUSS


Nu måste jag gå

Egentligen hinner jag inte skriva det här men jag vill skriv lite. Eller jag har inget att skriva så jag lägger in en låt. Puss.
(det gick inte att lägga in en låt puss!)

your my best friend

Your my best friend and you know that! jeforever <3

All you need is love.


Top model

Nu ser jag på top model. för ungefär en timme sen så kom jag hem från gitarren och om typ 40-50 minuter ska jag på flöjten. Bye


Gitarr.

Hejsan! Nu har vi precis slutat för våran musiklärare är sjuk. Jag vill ju sluta tidigt men det som är dåligt är att jag typ måste stanna kvar i skolan innan jag går till gitarren som är fem i halv tre. Och efter det blir det flöjt som alla andra torsdagar. Föresten vad tycker ni om min nya design?? Jag blev iallafall nöjd!! Men nu ska jag dra så chao


Hm

Hejsan! Nu är jag och Jessica hemma hos mig och jag är innte på hms hemsida och hittar så många snygga käder……… Jag vill bara ha!!!!


Hm




Dagens Outfit


Snart ska jag gå till skolan…eller om typ 20 minuter men ändå. Och snart kommer Jessica så vi hörs sen…

Something new






Nu ska det göras läxor

orkar inte men det måste göras…

I am so happy!

Jag är jätte glad nu för jag är ju ett "fan" av maria montazami och vet ni vad??  Jag mejlade henne och frågade om jag kunde få hennes autograf och nu har jag fått den! :D Nu är jag och Jessica här hemma hos mig och om ett tag ska vi på kören! Det ska faktiskt bli kul för att nu kommer våran riktiga körledare tillbaka för att hon har varit mamma ledig. Men vi hörs senare ikväll PUSS




(bilderna är tagna med webbcameran)

Nu ser jag på solsidan!


(bilden passar inte med rubriken)

Ni måste kommentera…

Ni måste kommentera och avara på frågan som jag skrev i det här inlägget. Kommentera nu, nu, nu!!!!

Only girl


SOLSIDAN


Ikväll är det SOLSIDAN!

:)

(Har inga bilder typ att ladda upp)

Nu har jag vaknat ock ska snart gå ner och äta frukost. Idag så vlle Jessica kansk åka skridskor men vi skulle tydligen gå på museum med pappas kompis så vi får se hur det blir.

Fråga

Nu har jag en fråga till alla er bloggläsare. Jag undrar vad ni tycker om min design för jag är inte riktigt nöjd eller jag vet inte riktigt så jag undrar vad ni tycker? Tycker ni att jag ska göra ny design eller inte? Kommentera, kommentera, kommentera!


Fongarna på fortet

Nu ser vi på fongarna på fortet och myser med familjen. Inget intressant inlägg men ändå. Bye bye

i skype med hanna!


i miss gothia cup





Svar på kommentar.


Svar: Det är min storasyster Hanna

den här sången påminner mig om dig



Min dag

Hej alla läsare!
NU ska jag berätta om min dag. Först kom min kusih och hälsade på i typ två timmar och sen åkte jag ,Jessica, Wilma och Emeilie skridskor och sen var det fotbollsträning. Ja det var hela min dag så då undrar jag vad ni har gjort idag? Puss, Puss


rubrik

Nu har jag vaknat. Jag ska snart äta frukost och sen klockan två är det träning! Sen efter det så ska kanske mamma och jag åka till forum för att köpa mjukisbyxor mm. Men vi hörs sen! See you


Hemma


Hejsan!
Nu är vi hemma. Vi har varit på min sysslings läkarexamen. Det var kul och vi fick god mat! Nu ser jag på let´s dance
Bye!

Svar på kommentar.


Svar bilden har jag httat på http://weheartit.com/. Dom har många fina bilder och jag tyckte att det passar eftersom att du är i England!

Ska åka nu

Hinner inte blogga nu berättar mer sen ikväll


Ny desig igen…

Fixade ihop en ny desig igen men jag ska nog fixa lite med headern bara. godnatt

Home now

Nu är jag hemma från flöjte. eller jag har varit det i kanske en halv timma nu. Nu ska jag äta så chao!
'

by H&M


äter mellis

Hej!
Nu äter jag mellis. Jag har varit på gitarren och om typ lite mer än en timme ska jag till flöjten.
Puss


Sweet Dreams




Hanna


Nu har jag chattat videosamtal med hanna! Längtar efter henn men det är ju bara typ 6 veckor tills jag åker dit.

varit hos Jessica!

hej bloggen!
Nu har jag ätit. Idag var jag med jessica och vi bakade kladdkaka. Gott! Snart ska den ätas också. Jag har inte något mer att säga så hejdå.


Give me spring and summer


Smothie

Hejhopp!
Nu dricker jag en smothie (stavning) Den är jätte god!!!

Skola

Hej!
idag var det ju skola igen. Inte så jätte kul men det var ju kul att träffa alla kompisar igen! Men det är skönt att vi inte fick några läxor idag för det orkar jag verkligen inte. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Vi ska äta kyckling med ris och currysås. Är riktigt hungrig nu. Ja, ja det var väl det jag hade att säga så bye, bye!


Natti natti



(Jag satte upp en knut mitt på huvudet)

Nu ska jag ducha och sen sova. Det är ju skola imorgon men det e skönt för vi har sovmorgon fast det har vi ju varje tisdag! Men jag tycker ändå att det ska bli rätt så skönt att komma in i sina vanor igen. Men det dåliga är att jag inte kommer att kunna blogga lika mycket... Men vi kanske hörs imorgon bitti om jag hinner blogga då. Pussar & Kramar!

Tjo ho!

Hel bloggen!
Nu har jag ätit. Idag var jag med Jessica och Wilma.Jag chattar med Hanna!
Vi hade videosamtal förut! Det är så kul att man kan ha det fån andra länder.
Puss

Städat


Det var verkligen jätte stökigt i mitt rum. Det brukar inte vara så stökigt men nu har jag i alla fall städat fast jag hatar att städa men det är så skönt efterråt! Puss

hello!

Hej allesammans!
Nu ser jag på tv. Ska inte göra något speciellt idag. Dast jag åste städa. Imorgon börjar skolan:(  Det har ju varit så skönt med jullov… Men nu ska jag gå. Puss.

Jag undrar om det är något som ni vill att jag ska visa hur man gör på datan för jag har hittat ett sätt att spela in på skärmen så nu kan jag förklara saker på ett bättre sätt. T.ex. Hur man ska fixa något på bloggen.

Love


Foton tagna av mig…redigering i iphoto

Pulkabacken!


Här kommer video från idag när jag och Jessica var i pulkabacken med hennes lillebror och hanns kompis!

Två bilder från nyår



Fixade ny header igen


Jag lockar håret!


Nu har hon åkt… :(

Hallå!
Nu har mamma, jag och pappa precis kommit hem. Vi har lämnat Hanna på arlanda så nu sitter hon på flyget påväg till England. Jag kommer att sakna dig ssssssssssssåååååååååååååååååååååååååååååååååå hhhhhhhääääääärrrrrrrrrrrrr mycket (Saknar dig redan)…Men iallafall så ska jag måla på mina tavlor nu för jag hann bara börja att göra bakrundsfärgerna igår. Men nu ska jag inte sitta här längre PUSS PÅ ER ALLA....................



Nu är jag vaken

Det äe tidigt och jag är redan vaken…Hanna åker snart. Kommer att sakna dig. Skariver mer när jag kommer tillbaka!


Design


Nu har jag fixat med den nya designen!!! Blev jätte bra måste jag säga! Nu måste jag sova puss

Tavolr

Nu sitter jag på golvet i mitt rum och målar tavlor! Jag köpte färg och dukar att måla på i forum! Ni får se sen när den första tavlan blir klar. Puss


Ska till forum

Hejsan! Idag ska jag och pappa till forum. det blir typ klockan tio. Sen ikväll ska min faster och min kusin komma för Hanna (min storasyster) ska imorgon åka till england i tre månader. Men nu måste jag gå för det blir lite brottom. Puss, Puss  


Jag har tyvärr inget att skriva

Har verkligen inget aatt skriva så jag kommer igen med bloggningen imorgon ska faktiskt snart sova.

Är jätte trött

Hejsan! Det blev ett inlägg iallafall. Orkar typ inte skriva något men iallafall. Jag berättar mer imorgon men nu tiitar jag påtv och ska nog snart sova för jag är jätte trött. puss

Ingen bloggning imorgon…

Hej allihopa!. Imorgon ska jag på fotbollcup!!!! men det blir kanske ingen bloggning vi får se om jag orkar och hinner puss!



Svar på kommentar


Om jag ska hjälpa dig med din design felicia??? Då måste jag få veta vilken header du vill ha mm. Men jag har varit inne och försökt.....

Tjenare!!

Vet inte om ni ser vad som står men jag måste gå nu puss.

Tråkigt

Har inget att skriva…

hon sover över här!

När vi har ätit så kommer Jessica!! Det ska bli kul att hon sover här för innan vi sågs idag så var det typ två veckor sen…Nice. Visste ni föresten att hon har färgat håret? Gå in på hennes blogg så får ni se!



Jessica!

Nu ska jag borsta tänderna och sen så kommer jessica! Vi ska gå ut och åka pulka. Puss, Puss

Nu är klockan…

Nu är klockan 11.11 1/1 2011

Tvåtusenelva

Nu är jag vaken. Jag gick ju inte och la mig så jätte sent. jag tycker att det känns kostigt att det är 2011. Men nu ska jag gå ner. Puss, PUss.

2011

Ja…nu var det 2011!! KUL! Ska nog snart sova. Lite bilder kommer imorgon…eller senare idag!. Gott nytt år allihopa!

Gott nytt år!


Gott nytt år! (ni tor väl inte att jag sitter och bloggar nu? Tidinställt inlägg)

Nu står jag ute i kylan och tiitar på raketer! Ha ett undrebart nytt år! Bye, bye 2011 och hello 2012

UPDATE: Skulle publiceras vid 12 slaget