higher, higher, higher off the ground


hej! ;) nu har jag duchat efter fotbollen. Var ju också på Joels student fast hann tyvärr inte vara där så länge men, men. Nu ska jag göra klart det sista på läxan. Om jag hinner måste jag packa också eftersom att vi ska till gotland imorgon kväll. Jessicas familj kommer dit på torsdag! Kram. :love:

500 inlägg!!


Hej! Det här blir mitt 500de inlägg!! Coolt! ;) Nu pluggar jag religion. Det är skit varmt idag också och då var det ju smart att jag satte på mig svarta byxor. Blääää. ska nog byta till shorts i alla fall :P Ikväll ska jag gå på Joels student och så ska jag spela fotboll. Hörs mer sen! Kram :love:

klä på mig


hej! ska klä på mig nu. Har ju sovmorgon idag o det e väldigt skönt. :P Puss o Kram :love:

Wilma Nordkvist


Du vet inte hur mycket jag kommer sakna dig.
Du vet inte hur mycket jag kommer tänka på dig.
Du vet inte hur mycket jag kommer önska att du var hos mig.
Har bara kännt dig i två år men det känns som evigheter. Varför måste du flytta?
Älskar dig! :)

7E4


hej! Idag efter skolan fick jag träffa min nya klass! :) den varkde bra tycker jag förutom en kille som verkar vara jobbig. :P Måste verklign plugga religion idag :S Sen ikväll ska jag stå i kaféet på bovallen. Måste också packa för på onsdag kväll ska jag till Gotland! Kram!

Can you feel the love tonight...



städ dag

hej! Idag har vi haft städdag på gårde fast jag och jessica gav upp på ne gång eftersom att det regnade. Vi gick isället in och såg på grease! Har precis ätit lunch håller på att titta på recept på rabarberkräm! Är verkligen jätte sugen på det just nu så kommer troligen att göra det. :) Hoppas att jag kommer iväg till forum lite senare eller nåt för ajg är shopping sugen som vanligt. SKa läsa klart boken också men det hinner jag nog! :P ;) Bye


vanessa hudgens

hej! inspereras mycket av vanessa hudgens och tycker att hon är jätte snygg! Dessutom så är hon en stor idol för mig! kram! :love: idag är det mors dag så glöm inte att gratta era mammor! :P






myskväll! :P

hej! ;) nu är jag o jessica hemma hos mig. vi ska titta på tv och ha det mysigt ikväll. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva men jag tycker att min blogg är riktigt tråkig just nu... puss o kram till er som faktiskt låser i alla fall!


min outfit!

hej! Jag och Jessica har varit i Sickla! Jag köpte ett på solbrillor. Nu måste jag läsa i boken som vi fått av skolan. Den ska vara klar på måndag :S . Senare ska jag sticka klart mina sockor tänkte jag. Ikväll ska mamma och pappa bort så jag och jessica ska vara här och sen ska hon sova över! :D. Puss




3-1

tja! ;) Nu har jsg precis ätit mat. Ska ducha och så. Det var match förut men dom vann med 3-1 fast jag tycker att vi spelade jätte bra. :) Berättar mer sen! KRAM :love:


Hajk!

hej! Nu är jag hemma från hajken. det var jätte kul där tycker jag. Är just nu jätte trött. Senare kommer kanske bilder på det jag shoppade i onsdags. Hörs sen! Kram


forum


tja! Var nyss i forum med mamma. Vi shoppade jätte snygga saker på ZARA idag! Måste säga att jag tycker att HM & ZARA har fått in jätte fina saker i år. Jag visar er någon annan dag vad jag köpte. Imorgon blir det ingen bloggning eftersom det är hajk med på fredag eftermiddag kan jag blogga. Jag har precis stekt köttfärsen till Tacosen som vi ska äta imorgon till middag. Jag sover med Jessica o Emelie. Tar med mig kameran så ni får bilder. Ska aldeles strax äta. Puss o Kram! :love: :P

http://www.pearlsofanca.se/


hej! Tänkte säga att om jag skriver om denhär sidan med jätte fina smycken så kan jag vinna ett presentkort! Gillar ringarna och örhängerna! Kika gärna in! pearlsofanca. Kram!

...


från ängsholmen

Heej! Nu gör jag inget speciellt. Jag och Jessica var och handlade godis förut för vi har stjärn-fest imorgon. hörs mer sen! Puss

???


vårkonset

heej! :) Nu är jag tillbaks! :P Idag var det en vanlig dag i skolan. Ikväll är det konsert med kören i kyrkan. Vet inte vad jag ska ha på mig så måste titta på det nu. Det blir väl nån enkel middag idag eftersom att vi ska smalas med kören halv sex. Nu ser jag på top model med jessica! Puss :love:


Bild från helgen

Hemma

är hemma nu! Orkar inte uppdatera mycket nu så ni får mer imorgon PUSS! :P

Tidinställt

mitt sista tidinställda inlägg! Nu tänkte jag visa fredgens outfit. Ursäkta för dåliga photo booth bilder. Jag kanske skriver nåt när jag kommer he ikväll! Puss!!




Tidinställt

hej! ;) Idag ska ni få några bilder från Ängsholmen! orkar inte lägga in många så det blir lite spritt från olika dagar.









Tidinställt

halloj! ;) Den här dagen har jag säkert schoppat och nu sitter jag kanske och äter middag eller nåt? Ska också försöka få mamma och pappa att vilja gå på liseberg men jag tror inte att vi hinner det. Nu tänkte jag visa er fyra bilder från mitt släktkals!





©Copyright©

puss o kram! Nästa inlägg kommer klockan 12 imorgon!!


Tidinställt

hej! ;) :) :P :D :love: :thumbup: Nu tänkte jag visa er var jag fick i födelsedagspresent av släckten


bok från moster, kusin och morbror

halsband och skärp från kusin,kusin och faster

från kusin, moster och morbror

från kusin,kusin och faster

blomma från kusin moster och morbror
Plus att jag fick en platttång som jag tydligen glömde att fota!! :P
sen fick jag också ett presentkort på ginatricot från min andra moster och morbror.
TACK SÅ MYCKET ALLIHOPA FÖR FINA SAKER!!
nästa inlägg kommer 19.00!

Tidinställt!

Hej! Jag hoppas att dethär kommer upp på bloggen sen! tittade runt lite och såg att Zara hade lite coola/snygga kläder som jag ville visa. Idag är det första dagen och vi ska väl bara titta lite i affärer och sånt. Kanske träffa min moster och min kusin. Kram ;) PS. Kika in här igen runt 4 tiden för då kommer nästa inlägg!


stan

hej! Nu håller jag på att fixa mig och vi ärhos mormor och morfar i varberg. Vi ska ut på stan! Kanske bloggar mer sen men det kommer i alla fall tidsinställd inlägg. Ska ta med kameran så att ni får se bilder!! Ska försöka få med mig hanna ut och fota sen. Har även fått födelsedagspengar från mormor och morfar så jag kan verkligen shoppa loss om jag vill! :P ;) Kram!

Tyvärr så har jag inga bilder på denna data för det är mammas den hahr heller ingen webbkamer. KRAM :)

kanske inte blogger mer idag.

Cha! Är färdig nu och ska snart gå till skolan. idag åker vi till GBG så vet inte om jag bloggar mer idag men har i allafall förberett tidinställda inlägg så håll utkik! Puss.


copyright©

äntligen klar!... :P

Hejsan! Är nu klar med australien. Idag ska jag verkligen inte lägge mig försent för jag har vart döds trött alla dagar denhär veckan. Ska nog förbereda några tidinställda inlägg också! :love: Puss

Tvillingar??

fotboll

hej! Hade skrivit ett inlägg förut men plötsligt ringde jessica och sa att vi behövde åka med detsamma så jag kastade på mig kläderna och var tvungen att ta bort inlägget. nu är jag hemma i alla fall och ska skriva klart om australien. Måste också packa. Tänkte säga att det kanske inte blir så mycket bloggning här i helgen men lite kanske. Om jag hinner blir det tidsinställda inlägg också. Kram


baby, baby, baby oh...



Homework


hola! Just nu ploppade bröden upp ur brödrosten. Blev verkligen överlycklig igår när jag såg att statistiken höjdes rejält fast tydligen verkar det inte hålla i sig ;( . ska skriva klart om Australien på engelska innan flöjten tänkte jag för sen är det ju fotboll också. Har verkligen mycket för mig känner jag. Puss o Kram!

HM



Måste säga att hm kläder det här året är såå fina! Jag blir inspererad varje gång jag ser kläderna. Här här bilder på sånt som jag tycker är snyggt. Nu måste jag plugga lite och sen blir det Greys Anatomy. Idag var jag och mamma  i forum och byttte storlek på en klänning som jag fick i födelsedagspresent. Visar er vad jag fick imorgon tror jag. Kram :love:

Är man bäst eller ??


one piece


tja! nu är jag hemma från skolan. Satte på mig min one piece. Det var längesen nu hade nästan glömt hur mysig den var. Har kommit på att jag faktiskt vill ha en till i nån annan färg. Men , men. Idag MÅSTE jag göra läxor. Hörs sen. :P :P

Åska och spöregn


Bild på sarah från idag
Hej! Är nu hemma från träningen. När jag och jessica skulle cykla till fotbollen så började det spöregna och åska så vi vände. Vi ringde hennes pappa och han kunde sjutsa oss så det var tur. Nu ska jag duscha. Puss o Kram.

hos wilmis!!



FUl bild :P
Tja! ;) :P Nu är jag, jessica och emelie hos wilma. Vi har det kulit! Senare blir det fotboll. Kram :D

Hemma


är hemma nu. Ska snart sova är jätte trött och har ont i huvudet inte bra. :( Sovmorgon imorgon och det e nice. ser på djursjukhuset fast det är inte så kul. eller jag vet inte. Ska gå nu. Puss.

Kör

Hej! Nu är jag hemma och har precis ätit en tidig middag. idag är det genrep med kören i kyrkan. Nästa vecka är det konsert och då måste allt sitta men det ska nog gå bra. Efter kören så ska jag göra lite läxor. Måste lägga mig tidigt idag är rätt trött. Nu ska jag gå på toa så bye :)


Eric Handske! :P



Tack Jacob!! :)

Hej! Har haft en jätte bra dag idag! Nyss var släkten här. Bilder kommer på vad jag fick. Imorse var ju tjejerna här och dom gick typ halv tolv. sen var det loppis och släktkalas. Är också jätte glad att jag fick låna en av Jacobs laddare till datan! Tack så mycket! Måste bara Dissa det nya spotify. Blää att man inte kan lyssna mer än fem gånger på en låt och i bara 10 timmar. Kram.

Bra Jobbat Eric!...


En tredjeplats! Fast Azerbaijan och Italien som kom på bättre plater än oss var inte alls bra. :(  Jag tycker absolut att Eric skulle vunnit han var så bra. Det dåliga är också att det är svenska som har skrivit Azerbaijans låt. BLÄÄÄ. Nästa år vinner vi!! :D :D Tänke också säga att idag ska jag på loppis med fotbollslaget och sen blir det skäcktkalas så blir inte så mycket bloggning. Min laddnings sladd till datan funkar typ inte så nu bloggar jag på hannas data gillar inte PC . puss o Kram :love:

Svar på tal!



sv; Jag den var jätte snygg! Absolut LV style!

Ängsholmen

Hej! Nu ska jag lägga in lite bilder från ängsholmen fast inte dom som jag har tagit utan dom som Ludwigs pappa har tagit. Minabilder kommer kanske upp en annan dag. Bilderna är tagna från http://angsholmen6a.wordpress.com/. Kram :P


1-1


Tja! ;) har ommit hem från matchen idag! Var skit kul! det blev 1-1 men det var jätte jämt! Ikväll blir det lite firande för mig och samma imorgon. Nu ska jag duscha. Sen ska mamma och jag handla Kram! :)

hemma!!


Bild från i tisdags ©Copyright©

Tja! ;) :P Nu är vi hemma från ängsholmen. Jag tycker att det var jätte kul där och vi får se om det kommer in bilder sen. Har haft tre bra dagar fast det var skit läskigt med höghöjdsbanan men jag gjorde den i alla fall och det känns toppen!! :D :D I helgen ska jag göra rätt så mycket men det ska bli kul! Nu ska jag bara ta det lungnt! Kram!

Svar på kommentar.


Ja! Samma här ska bli jätte kul!

En fin bild från idag!


Bild från idag när jag jessica och wilma åt upp tårtan från igår!!

Mina presenter!


Halsband från Hanna

Cremer och scrubbvantar från Jessica

Blommor från hela familjen

kamerastativ från familjen

Kamera från familjen

shorts från familjen

Scrub creme och brun utan sol från familjen

Linne/klänning från familjen

Chocklad från Wilma och Emelie

Godis från Jessica mycket är redan uppätet

Blus/skjorta från familjen
Pengar från min moster
och av ebba och sarah fick jag mintabletter typ.

Min födelsedag 2011!




Det här var bara tre av många bilder från min födelsedag

Ängsholmen


hej! Nu är jag och jessica hemma hos mig och har precis sprutat vatten på varan! Det är så himla varmt ute!! ;) Idag ska jag packa till ängsolmen! Kan inte fatta att vi åker imorgon. Sen så blir det fotboll. Längtar jätte mycket men det kommer inte att bli någon bloggning under tiden om jag inte lyckas göra några tidinställda inlägg men det tror jag inte. Tar med kameran så det kommer att komma bilder sen. Får se om jag hinner lägga upp några födelsedagsbilder idag?? Puss o Kram :love:

facebook

hej! Nu har jag kommit hem från kören. Ska hjälpa till lite med maten. Nu är jag inne på fb. Är kul att se vilka klasser alla fick! ska också packa till ängsholmen ikväll! :D Puss o Kram :love:


7E4 är...


...namnet på min nya klass! :D känns riktigt bra kom med bra personer tycker jag! bland annat med Jessica och Emelie.
är så glad just nu den här dan har varit toppen! Tack till alla som har varit med och gjort den så bra! :love:

Gissa vem som fyller år...


Nu är man inte 12 längre. Just nu ska jag äta mellis med jessica! Idag var det volleybolltunering! jätte kul! Senare visar jag var jag fick i present. Puss o kram!

PS. Tack till alla som sagt grattis!!

September





Match ;)

weheartit.com

Hej! Idag ska ag inte göra något speciellt förutom att det är match. Ska bli kuligt! Igår var jag i forum men shoppade inget. Visade mer vad ag ville ha i födelsedagspresent för imorgon fyller jag år!! Så idag blir det sista dagen som 12 åring. Vet inte vad jag mer ska göra idag men det får vi väl se. Kram! :love:

Städning

hej allihopa!! Nu har jag kommit hem från städningen. Jag jessica och ida städade någonstans till fotbollslaget. Det gick rätt så fort tycker jag. Idag vill jag åka till forum. Har typ inga pengar. Eller jo föresten jag har typ 300 eller nåt ;) Ska kanske spela lite the sims nu! Puss o Kram!!


Outfit


Summer


top model

tja! ;) nu ser jag och jessica på top model och vi ska snart äta chokladpudding. Gott! :thumbup:  :P

Fullt upp

hej! Nu har jag varit på gitarr och sen blir det flöjt och fotboll. Men nu ska jag spela gitarr. Vet att min blogg är tråkig men har inte mycket att skriva...


Gitarr

Hej! nu sitter hanna och jag här hemma och spelar gitarr! :) idag hade jag utveklingsamtal. Det gick bra!! Idag hade vi ju prov och det gick bra! Men nu sk jag fortsätta att spela lite skriver mer sen!!...




Emelie o Jessica!

Tja!! Nu är jag emelie och jessica hemma hos mig och vi har precis ätit pasta. Vi hade halv studiedag! :) Jag ska nog spela lite sims och plugga också. Här kommer en fin bild på oss!!


7 dagar kvar

Hej! Nu är det bara 7 eller 6 dagar kvar!... Idag har det varit en bra dag! inget speciellt har hänt förutom att det var skit kllt och det haglade ja... du såg rätt det haglade i maj!! Inte bra tycker jag BLÄÄÄ. Nu har jag varit på kör och måste plugga inför orovet på onsdag. Känner att jag typ inte kan någonting alls. Ushdet kommer nog inte att gå så bra. Slänger nog in ett inlägg lite senare också! :) Puss o Kram!!


Gammal bild

Fotboll

Hej! Är nu hemma från fotbollsmatch. TYvärr så förlorade vi men det var kul ändå. :) Och så fick alla en varsin ros för det var invigning av planen som vi spelade på. Nu ska jag äta och är vrålhungrig. KRAM! :love:

Tyvärr ingen bild

Maj!!

Heej! Idag är jag glad för nu är det maj!! Om åtta dagar fyller jag år också. Men jag kan inte sluta tänka på den fina klänningen Kate hade.

ellenmb.blogg.se

Den här bloggen är mycket bättre så här vill jag blogga! Jag vet att det var onödigt med att göra en ny men aja?

Valborg!


Hej! Idag är det valborgsmässoafton! Kan inte tänka mig att det är maj imorgon. April har gått så himlia fort. Jag fyller också år om nio dagar den nionde maj! Idag har jag bakat bullar och slappat. Har faktiskt inte varit ute på hela dan så det ska bli skönt sen när vi kommer ut till majbrasan. Jag tror vi ska till nyckelviken. Imorgon blir det forum och match. Kram

Jag är Ellen


Hej det är jag som är ellen som typ alla vet! Jag är 12 och om nio dagar 13 år. Född 98 alltså. Är typ 177cm eller nåt så är väldigt lång. Går i sexan i en bra klass tycker jag och Jessica är min bästis. Jag har en storasyster som heter Hanna. Hon är 93a. Jag har väl ingen speciell favorit kändis men jag gillar HSM filmerna och Twilight så kanske Vanessa Hudgens, Zac Efron, Kristen Stewart och Robert Pattinson. Men en favorit är såklart Justin Bieber. Jag gillar att spela fotboll och sjunga.Jag går på fotboll och sjunger i kör. Jag går på två instrumeny, Gitarr och tvärflöjt. Jätte kul! Fast jag vill också spela piano. Ni kommer att få se mycket mer av min vardag här i bloggen! Kram