England dag ett

Det var jätte kul att äntligen få träffa Hanna och se hur hon hade det!


Ja...En telefonkiosk

Vi tittar oss runt i stan

Tre glada tjejer!

Utanför den stora Katedralen/kyrkan

det var verkligen enormt stort!

Påväg till Hannas College

påväg tillbaks för en fika

Fika!


I bussen påväg till vårat bed and brekfast

oj... jag ser lite konstig ut...

Pappa vilar innan middagen

Oj...på

Ja.. Dethär var den första dagen i Canterbury! Det var såå mysigt! imorgon kommer mer bilder från dag två! Puss och godnatt!

Mys


Tjena! Nu ska jag gå ner och se på familjen annorunda och top odel med mamma och pappa. Kanske skriver mer sen men puss så länge! <3

Linda Bengtzing

Heej! Guud vad jag älskad Linda Bengtzing när jag var liten!! Och jag älskade shlager!! Och det var ju jätte kul när vi gick på fritids och dansade till alla låtar!! Jag saknar det lite faktiskt. Men jag verkar inte ha kommit över att jag gillar Linda eller shlager!! Jag tycker att hon var bra i lördags!


Shopping

hej igen! Nu tänkte jag visa vad jag shoppade. Jag shoppade inte direkt mycket men jag är nöjd med de jag köpte! Senare kommer bilder från resan!





Vet inte om jag kommer att anvnda glasögonen så mycket men jag ville ha dom ändå!


Ja det var bara det. Men jag är nöjd ändå! Jag kan ju hoppas på att hanna kanske har med något till mig när hon kommer hem!!


Hemma!

heej! Nu har jag precis vaknat! jag kom hem ed flyget till skavsta typ klockan halv tolv och kom hem hit typ halv två på natten alltså. Och en sak som jag tyckte var lite kul var att va kom på samma flyg som den kända bloggerskan KENZA .
Nu ska jag gå ner och göra frukost och så ska jag se på lite tv program som jag missade förra veckan och så ska jag ladda upp bilder här på bloggen! Pussar och kramar!!!


jessica

hej
jag heter jessica för dom som inte vet
men jag är ellen bästis så nu sitter hon tror jag i
flyget på väg till london
hej då

Julia

Heej! Nu har jag precis läst ut e Julia tidning. Måste börja packa tills imorgon!! Ska också sticka lite och göra lite spanska tänkte jag! Nu ser jag på landskampen och snart blir det mat. ÅÅÅ jag orkar inte gå till skolan imorgon men jag har ju något att se fram emot iallafall! Ja jag åker ju till England imorgon kväll och jag kommer inte att göra några tidinställda inlägg vet inte om jag har intenät där men jag kanske ber någon att blogga på min blogg annars! Puss


Peace



Break of Dawn


Eric Saade


Heej! Har sett på melodifestivalen och nu ser jag på QX gaygalan. Jag tycker att Eric var jätte bra! Jag visste inte att han skulle vara med i år tgen men det tyckte jag bara var kul! Jag är trött eftersom att jag gick upp så tidigt så det blir inte en så sen kväll för mig idag. Men ha det bra så hörs vi mer imorgon! Då tror jag också att det kommer in lite bilder och kanske någon film från fjällen! Men vi hörs! Puss.
Vill också säga att det var bra att Maria Montazami vann priset för bästa tv stjärna eller vad det var!

Bye!

Hemma! :) :(

Heej! Nu är jag hemma! eller jag kom hem klockan 3 och så har jag varit med Jessica! Jag lägger in lite bilder från fjällen imorgon! xoxo

Hemresan :(

hej! nu sitter jag i bilen på väg hem. ÅÅÅÅÅ jag gillar inte hemresan för då så är ju det roliga slut :( när man åker dit så är det roliga iallafall kvar! Vi hörs mer ikväll när jag kommer hem! bara så att ni vet att alla inlägg den här veckan har varit tidinställda (även det här)om jag inte har skrivigt något annat.




Älskar dig Jessica! och saknar dig PUSS! <3

Redan fredag

Heej! redan fredag! Imorgon åker vi hem :( men sen blir det ju England och det ska ju bli kul!! :) Ikväll ska vi nog mysa framför let´s dance och så ska vi nog umgås med min moste, morbror och kusin innan vi ska skilljas åt. Dom bor ju i GBG. Nu åker jag säkert skidor har har det superbra! Hoppas att ni har det bra! Pussar på er! Vi hörs imorgon!<3



Bloggar!

Hej! nu bloggar jag lite. är hemma för jag orkade inte följa med mamma och pappa occh åka längdskidor. Väldigt segt internät PUSS & KRAM

Tidinställt

heej! Saknar er! Jag vill bara säga nu att jag har det toppen! Jag vet att det kanske inte blir så intresanta inlägg. Jag måste också säga att killen här nere är sååå snygg!! Puss på er!




Tjenixen!

Hej! nu har ju typ halva veckan gått. Det har säkert varit kul i fjällen! Jag åker förmodligen skidor eller sitter någonstans och värmer mig. Jag kommer att ta massa bilder som ni får se senare när jag kommer hem! Nu ska ni få en video!

bästa Ica reklamen!!!


Skidor

jaa...det finns ju inte så jätte mycket att skriva och så men jag har det säkert toppen i fjällen! Jag ska såklart åka skidor. Eftersom jag inte har så mycket att säga så får ni en låt här! Ha det bra så syns vi i nästa inlägg! <3


visst är det lite scarry???


Glad alla hjärtans dag! <3

Hej! Glad alla hjärtans dag på er alla läsare!! <3 Idag får ni göra något riktigt snällt till någon!! Idag ska jag såklart åka skidor! Och idag ska vi bjuda min moster, morboror, min kusin och hanns barn på alla hjärtans dags middag!! Såklart är det här ett tidinställt inlägg men jag hoppas att ni får en jätte bra dag där hemma! Många, många Alla hjärtans dags pussar till er! <3 ps. extra pussar till dig Jessica! och mina andra kompisar!






tjena!

hejsan! Nu är jag förmodligen ute och åker skidor! Det är säkert jätte kul! jag vet inte om det är längskidor eller slalom. kanske sitter jag på någon mysig restaurang och dricker varm chocklad! Vem vet??... Ja, ja vi hörs mer imorgon! Ha det bäst! Puss!!!!!


Internät

Tjo! Nu är jag i fjällen! det fanns visst internät här på mammas data så jag kan blogga lite men kommer nog inte att göra det så mycket. Puss o hej!

tidinställt inlägg

Hejsan allaihopa! Som ni vet så är jag nu på väg till fjällen! Ska bli jätte kul! jag kommer inte att ha något internät så jag har gjort ett tidiställt inlägg till varge dag! Jag tycker att det är piss tråkigt att sitta i bilen så länge men det är ju jätte kul när men kommer fram! Jag ska åka jätte mycket skidor och ha det så kul! Hoppas att ni har det bra där hemma så syns vi i nästa tidinställda inlägg! Kramizar från eran bästa Ellen! <3


Heej!

Nu ska jag klä på mig och sen åker vi. Vi hörs sen i nästa tidinställda inlägg! Puss på er och ha det så bra!


Sova

hej! Nu ska jag sova för imorgon blir det upp tidigt när vi ska åka till fjällen! jag har förberätt ett tidinsällt inlägg tills varje dag! jag vet inte om jag kommer att kunna ha intenät så jag gjorde det för säkerhets skull! Men nu ska jag gå så xoxo!!




I <3 one piece!

hej! Det är verkligen skit kallt ute nu. Ush. Kom precis hem och har nu bytt om till mn one piece! Det är såååå skönt nu när man har varit så frusen! Snart kommer jessica! Puss på er!

Nytt på bloggen

Tjenixen! Nu har jag gjort en väldigt enkel header! var lite trött på den andra. Nu blir det läxor....:(

jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl tråkigt bu, bu :(

BLÄÄÄÄ det snöar jag vill inte ha snö


Skolan

Heej! Nu är jag i skolan och vi fick 5 minuter sfri tid på datan PUSS

SL access kort

tjenixen! Nu gör jag läxor men kännde att jag skulle ta en liten paus och säga att förut idag designade jag ett SL access kort! Jag önskar att ni kunde rösta på mig!!! Tryck här för att rösta! Puss

Home

Nu sitter jag i soffan och ser på tv. Jag har inget annat att göra men jag måste göra läxor. Har fått lite blogg torka så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi hörs senare isället.


Har inga bilder heller så det blir från weheartit

Sommar i Sverige

Nu är vi hemma och ser på sommar i svrige fett kul! Imorgon är det onsdag...och då blir det one piece!! Hörs mer imorgon för jag orkar inte skriva mer nu så bye!


Tvåtusenelva

Hej! Nu är jag hemma och om ungerfär tjugo minute kommer jessica och sen ska vi gå till skolan för sen blir det föräldrar middag och vi barn ska ju då laga maten. Jag tycker faktiskt om jag ska vara helt ärlig att det ska bli rätt så kul! Vi tjänar ju iallafall ihop pengar till klassresan! Vi hörs senare så får ni ha det så bra! xoxo


Outfit


Här är min outfit idag och snart kommer jessica och sen ska vi till skolan så vi hörs sen!

Trött

Hej! nu har jag vaknat. men det dåliga var att pappa hade glömt att vi har studiedag idag så han väckte mig...men jag lyckades iallafall sova en timme till så det var ju skönt! nu ska jag se på tv typ. Hejdå!


jätte dålig bild

är lite smått sur...

Tjooo! Har ätit och gör inget speciellt. Är lite smått sur för att det var typ någon fläck på min one piece som ingen av oss hade gjort så mamma ska åka och byta den imorgon men jag vill ju ha den på mig nuuuuu.............
Men jag är glad över att det är studiedag imorgon!! Sååååå hääär skönt! Orkar verkligen inte gå till skolan. Och på tisdag är det familjemiddag med klassen. Och nästa vecka åker ju jag till fjällen och sen blir det england!!! PUSS


Kalas

Klockan tio ska jag gå till Jessica för klockan elva blir det kalas för hennes lillebror. Vi ska fixa lite lekar och sånt. Nu ska jag äta frukost och sen ska jag fixa mig. Vi hörs senare!


melodifestivalen 2011

Idag är det melodifestivalen! Det ska bli riktigt kul faktiskt! jag och jessica bor fortfarande i våra one piece..Dom är så himla sköna! PUSS

Fotboll

Ska snart på fotboll! Ska bli riktigt kul för förra veckan var jag ju sjuk så då blev det ingen. Sen ska nog jag och Jessica göra nåt?? Vi håller på att fixa till hennes brorsas kalas som är imorgon. Men nu ska jag kila så hej då!


one piece

Jag och Jessica var inte bara i stan igår utan vi köpte också en one piece! Dom är sååå sköna! Vi köpte likadana för båda ville ha just den som vi köpte jag har ju velat ha en så länge så jag
är jätte glad och här kommer den....








Stan

Nu har jag precis ätit och ska sova hos jessica! Idag var vi i stan men vi köpte typ inget. har ingen blogg lust...


jag vet att man...

jag vet att man typ ska ha dethär som en lista som man gör en dag i taget men jag ville göra listan såhär istället!
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

hej! Testar att mobil blogga!

hej! Testar att mobil blogga!


Jessica is here

nu är jessica här...igen. Vi gör inget speciellt.Om typ två timmar blir det flöjt. Har inte så mycket att säga men tryck här så kommer ni till en bra blogg!

Puss!

Pass

hejsan! Nu har jag kommit hem. Jag och mamma var och gjorde pass och vi fick vänta i en timme och sen när jag väl tog passet så fick jag en jätte sne mun och min undrskrifrt blev jätte ful. Så nu är jag lite irriterad men iallafal. Snart blir det mat och sen blir det läxor. Om jag hinner ska jag också göra lite hushålls sylsslor eller vad man ska säga och det ska jag göra så att jag känar ihop pengar till en speciell och efterlängtad sak. Igår så strök jag och sorterade tvätt. Det var tråkigt men, men. Vi kanske hörs lite senare eller imorgon. Xoxo


Jessica

Nu är jessica här! Vi har en hemlighet som vi kanske avslöjar sen!!PUSS


Snart kommer jessica

Se rubriken!

http://www.pearlsofanca.se/

Pearlsofanca.se är en sida där man kan köpa fina smycken och nu så kan alla som bloggar vinna ett presentkort där! Jag måste bara skriva dethär inlägget! Jag tycker att dom har jätte många fina smycken och jag skulle bli så glad om jag vann! Om ni vill komma till sidan så klicka här!



Jessica

Nu är jag hemma hos Jessica och vi ser på top model. Ska nog snart göra lite läxor. men nu orkar jag intre skriva mer...
Har ingen bra bild